Ο Μιχάλης Καλογήρου αναλαμβάνει διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα

Ο Μιχάλης Καλογήρου αναλαμβάνει διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter
0

Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, αναλαμβάνει διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, όπως έγινε γνωστό, μετά την ψηφοφορία για νέο πρόεδρο της Βουλής.

Σημειώνεται πως την ίδια θέση παλιότερα κατείχε ο Νίκος Παππάς. O Μιχάλης Καλογήρου διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φαίνεται να εκτιμήθηκε το έργο του στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι νέοι τομεάρχες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM