Πάγωσε όλες τις τροπολογίες ο Φάμελλος - Αντιδρούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πάγωσε όλες τις τροπολογίες ο Φάμελλος - Αντιδρούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Στο πάγωμα των τροπολογιών της τελευταίας στιγμής προχώρησε ο υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος ως απάντηση στην αντιπολίτευση περί ψήφισης ρουσφετολογικών τροπολογιών, προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.


Ειδικότερα, από την Ολομέλεια, ο αναπληρωτής. υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, κατέστησε σαφές ότι δεν γίνεται δεκτή καμία βουλευτική τροπολογία, η οποία κατατέθηκε στα νομοσχέδια για την κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν για την προστασία του περιβάλλοντος και την Κύρωση του Πρωτοκόλλου της Ναγκόγια σχετικά με την πρόσβαση στους γενετικούς πόρους και τον δίκαιο και ισότιμο καταμερισμό των οφελών που απορρέουν από τη χρησιμοποίησή τους, στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιοποικιλότητα.


Η απόφαση η οποία προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πάρθηκε, όπως εξήγησε ο ίδιος, για να μη δοθεί τροφή στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί προώθησης ρουσφετολογικών ρυθμίσεων με τους βουλευτές από την πλευρά τους απορρίπτουν κατηγορηματικά τα πυρά περί πελατειακών τροπολογιών. Μάλιστα, απευθύνουν έκκληση στον κ. Φάμελλο να τις εξετάσει ανά περίπτωση και να κάνει κάποιες αποδεκτές.

Προηγήθηκε η αποχώρηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του ΚΚΕ και της ΧΑ από την Ολομέλεια με την καταγγελία εκ μέρους των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων για την διαδικασία. Η ΝΔ παρέστη στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες όπως είχε προαναγγείλει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Άκουσα ότι μεταξύ αυτών, ήταν μία βουλευτού Κεφαλονιάς, που το κράτος παραιτείται οποιασήποτε διεκδίκησης κάποιας δασικής έκτασης υπέρ ιδιωτών.Όλως τυχαίως βεβαίως-βεβαίως, έχει προστεθεί σε καρα-άσχετο νομοσχέδιο.Αν αληθεύει, μιλάμε για ΤΟ ηθικό πλεονέκτημα, που δικαιώνει πια τους "πολλούς" και όχι την ελίτ...Επίσης, αναρωτιέμαι τι θα το έκαναν οι ιδιώτες το ιδιωτικό δάσος...Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.