Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

 

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», στο STAR, η κα Μουτίδου επιβεβαίωσε πως ξεκινά την προεκλογική της εκστρατεία, για να διεκδικήσει την είσοδό της στη Βουλή από την Α' Θεσσαλονίκης. 

 

«Ξεκινάω προεκλογική εκστρατεία γιατί είμαι υποψηφία στην Α' Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝ.ΑΛ. Τώρα θα ξεκινήσω (...) Το αστείο της υποθέσης είναι ότι προχθές έκανα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και τους λέω 'Να ξέρετε ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω και την εκστρατεία μου γιατί είμαι υποψηφία βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης' και μου λένε 'Αχ, Σοφία εάν έβαζες θα έβγαινες!'. Δεν με πίστευε ο κόσμος! Δεν το έχω επικοινωνήσει», σχολίασε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

 

«Κάνω μια προσπάθεια η οποία θα είναι μια τεραστία προεκλογική εκστρατεία! Ο κόσμος με ξέρει έχω ένα μεγάλο αβαντάζ, όμως δεν ξέρει ότι κατεβαίνω και έτσι σε 20 μέρες πρέπει όλοι να πληροφορηθούν ότι κατεβαίνω». Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου υπογράμμισαν ότι πρόκειται για πραγματική είδηση και όχι για κάποιο αστείο. 

 

 

 

«Λόγω της έλλειψης πόρων θα είναι μία πολύ τυπική εκστρατεία, για να μάθει ο κόσμος ότι κατεβαίνω», είπε η ηθοποιός. «Ο κόσμος με ξέρει, έχω ένα μεγάλο αβαντάζ (...) Είμαι λίγο μια αριστερή, που νιώθω μια ελαφριά προδοσία από την αριστερά που προερχόμουν και είπα εδώ αν βγω θα είμαι πολύ ελεύθερη». 

 

Η ανακοίνωση της ηθοποιού μετά το 4:38