Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η ανακαταμέτρηση των ψήφων Ζέρβα- Ορφανού

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η ανακαταμέτρηση των ψήφων Ζέρβα- Ορφανού Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανακαταμέτρησης των ψήφων στο δήμο Θεσσαλονίκης μετά από αίτημα του συνδυασμού του Γιώργου Ορφανού.

Το αίτημα κατατέθηκε εξαιτίας της διαφοράς των 509 ψήφων μεταξύ του συνδυασμού του Γιώργου Ορφανού και του Κωνσταντίνου Ζέρβα, αλλά και λόγω της πληροφορίας ότι είχε καταγραφεί μεγάλος αριθμός άκυρων ψηφοδελτίων.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Κωνσταντίνου Ζέρβα, εκπρόσωποι του οποίου ήταν παρόντες στη διαδικασία, από την ανακαταμέτρηση δεν προκύπτει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό της αρχικής καταγραφής.


Προς το παρόν το επιτελείο του Γιώργου Ορφανού συσκέπτεται προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Ορφανός πρόκειται να προχωρήσει σε γραπτή δήλωση τις επόμενες ώρες. 

Με πληροφορίες από Thestival

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM