ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Χάνει την έδρα στην Ευρωβουλή ο Βαρουφάκης - Το ΜέΡΑ25 έπεσε κάτω από 3%

Χάνει την έδρα στην Ευρωβουλή ο Βαρουφάκης - Το ΜέΡΑ25 έπεσε κάτω από 3% Facebook Twitter
7

Ψήφο με ψήφο συνεχίζεται το «θρίλερ» με την έδρα του ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη καθώς το κόμμα του χάνει την έδρα στην Ευρωβουλή, η οποία και πηγαίνει στη Νέα Δημοκρατία.

Mε την ενσωμάτωση να έχει φτάσει στο 93,76% το κόμμα του έπεσε κάτω από το 3% και χάνει την μία έδρα που φαινόταν ότι θα καταλάμβανε.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής που προπορεύεται είναι ο Γιώργος Αμυράς, ωστόσο τον ακολουθεί με μικρή διαφορά ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Έτσι λοιπόν, μέχρι νεοτέρας, η Σοφία Σακοράφα δεν εκλέγεται ευρωβουλευτής και η θέση πάει στη Νέα Δημοκρατία που εκλέγει και όγδοο εκπρόσωπο με τον Γιώργο Αμυρά να έπεται των επτά που έχουν ήδη εκλεγεί.

Χάνει την έδρα στην Ευρωβουλή ο Βαρουφάκης - Το ΜέΡΑ25 έπεσε κάτω από 3% Facebook Twitter
Πολιτική
7

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Από τους λίγους που είναι σχετικός με το αντικείμενο του, που μιλάει με παραδείγματα και επιχειρήματα.Που έπεμενε για το πόσο μη βιώσιμο είναι το χρέος, και ότι για όλη την Ευρώπη είναι σημαντικό να γίνει αναδιάρθρωση, και συζήτηση του ώστε να μπορέσει η χώρα να ορθοποδήσει.Ο μόνος (ή από τους λίγους) που ως αντίκτυπο της διαφωνίας με τον Τσίπρα αποφάσισε να αποχωρήσει χωρίς να ριζώσει σε καρέκλα...Από τα λίγα κόμματα που δεν αριχνε λάσπη σε άλλους αλλά μίλαγε με επιχειρηματα και θέσεις..Αλλά όχι..είναι αυτός που έφερε 100δις χρέος (γελάμε), είναι στα σοσιαλ όλη την ώρα (γελάμε), είναι νάρκισσος (τρομερό επιχείρημα)...Μόνο Πολακης, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, και οι λοιποί τυχοδιώκτες του ελληνικού κοινοβουλίου αξίζουν για αυτό το τόπο...Όπως τα λέει και ο Αρκάς. Αν δεν αλλάξει ο Μήτσος και η Μαρίκα, γιατί ο πολιτικός να αλλάξει...ΥΓ. Ας ελπίσουμε ότι τα χρυσά αυγά θα συνεχίσουν την πτώση..ΥΓ 2 Δηλαδή προτιμάμε Βελόπουλο και Λαγο στη ΕυρωΒουλή και όχι εκπρόσωπο του ΜεΡΑ25..
"Δηλαδή προτιμάμε Βελόπουλο και Λαγο στη ΕυρωΒουλή και όχι εκπρόσωπο του ΜεΡΑ25.."Αυτές είναι οι επιλογές μας; Ίσιο δρόμο δεν έχει; Το δόλωμά τους αυτό είναι!
Ότι ναναι..Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δε μπορουμε να διαχωρίσουμε κάποια πράγματα..Αναφέρα τον Βελόπουλο και το Λαγό γιατί ήταν στις χαμηλότερες θέσεις, οποτε συγκρισιμα μεγεθη...επίσης ξέρω ότι η πλεμπα έχει το Μιτσοτακεικο, Πασοκικο κλπ DNA ριζωμένο μέσα της, παρόλη την γκρίνια...Οπότε μου φαίνεται εξίσου παράλογο που αξιόλογοι πολιτικοί τρώνε σκόνη ενώ οικογένειες και κλικες που στην ουσία αφησαν να δημιουργηθεί το σύστημα που μας έστειλε στα 10+ χρόνια κρίση, ζουν και βασιλεύουν και τα πρόβατα βελαζουν...
Εχεις γραψει 40 σχολια σε ενα 24ωρο, αλλα στο ποιος ειναι αυτος ο "ισιος" δρομος και οι "αλλες" επιλογες μας δεν εισαι σαφης. Μπορεις να γινεις; Αγωνιω.
@SimosΜου φαίνεται αδιανόητο ότι φαίνεται ειλικρινά να πιστεύεις ότι ο Βαρουφάκης (ή η Κωνσταντοπούλου ή ο Λαφαζάνης ή η Δούρου που ένας Μανιτού ξέρει πως συγκέντρωσε 20%!) μπορούν να "μας σώσουν". Ο δυτικός κόσμος δουλεύει με συγκεκριμένους τρόπους τα τελευταία 200 χρόνια. Άριστος μπορεί να μην είναι, αλλά αυτός μας επιτρέπει να συζητάμε ελεύθερα ό,τι θέλουμε. Αν ήθελαν να μας κάνουν Βενεζουέλα ή Σοβιετία όφειλαν να έχουν ενημερώσει, όχι να πειραματίζονται, γιατί κάτι μου λέει ότι εσύ θα επιθυμούσες να ζει εκεί...σωστά;@Dylan Dogέχω πάνω απο 7000 σχόλια στην ιστοσελίδα. Προφανώς πάσχω από λογοδιάρροια και συγκεκριμένες μέρες με κενά χρόνου. Μηνύσεις δεκτές.
Ευ-τυ-χώς!Ας πάει να πει τα κάλαντα (τις περίφημες οικονομικές του θεωρίες) στον Άρη, τώρα πο βρέθηκε νερό. Η Ευρώπη έδωσε, έδωσε [σε ρυθμό ανταπόκρισης σε κάλαντα].Σημειωτέον δεν μου φταίει σε κάτι η κ. Σακοράφα η ιδία.