Μητσοτάκης: «Άστοχη η δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας για τον σαϊτοπόλεμο»

Μητσοτάκης: «Άστοχη η δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας για τον σαϊτοπόλεμο» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Άστοχη χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος μετά τον σαϊτοπόλεμο της Κυριακής στον οποίο σκοτώθηκε ο εικονολήπτης είχε δηλώσει πως «ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσηνίων οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις».

Ο κύριος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 είπε πως η πρώτη δήλωση του δημάρχου ήταν άστοχη και υπογράμμισε πως ο κ. Νίκας ζήτησε συγνώμη. 

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι λυπηρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει κομματική διάσταση στην απώλεια ανθρώπινης ζωής, αναφερόμενος στον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα. Επεσήμανε την ανάγκη να σταματήσει αυτό το έθιμο και ότι το τονίζει με κάθε ευκαιρία στους συμπατριώτες του στην Κρήτη που έχουν και αυτοί το δικό τους έθιμο με τις μπαλωθιές.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα για την Ελλάδα είπε ότι έχει το σχέδιο και τη βούληση να κάνει την Ελλάδα καλύτερη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά είπε πως θα καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για τη μη μείωση του αφορολόγητου και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να υπερψηφίσει την τροπολογία αυτή. «Έλα να νομοθετήσουμε μαζί, τον προκαλώ».

Αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «η πρόταση μομφής ήταν ηθική υποχρέωση για να επαναφέρουμε έναν κώδικα αξιών στην πολιτική». Ο κ. Πολάκης έχει πει "να βάλουμε 2-3 φυλακή για να κερδίσουμε εκλογές", ότι θα θάψει δημοσιογράφους κάτω από τη γη. Η επίθεση στον Σ. Κυμπουρόπουλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Απλά "άστοχη" η δήλωση, αντί "την καταδικάζουμε απερίφραστα" ;Γιατί η άστοχη - στην κυριολεξία πια - σαίτα, έκοψε το νήμα μιας ζωής ενός ανθρώπου μόλις 52 χρόνων. Που δεν έρχεται πίσω στη γυναίκα του και στα παιδιά του.Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να εκμεταλευτεί και αυτός μικροπολιτικά την δήλωση και να εγκαλέσει την ΝΔ, λες και δεν έχει καθόλου ευθύνη σαν κεντρική κυβέρνηση 4 χρόνια. Τώρα.δε θυμήθηκε ότι το έθιμο πρέπει να καταργηθεί. Δεν υπάρχει σοβαρότητα στους πολιτικούς, μόνο σοβαροφάνεια.