150 χιλιάδες δώρο Μεϊμαράκη στους υπαλλήλους της Βουλής

150 χιλιάδες δώρο Μεϊμαράκη στους υπαλλήλους της Βουλής Facebook Twitter
9

Χριστουγεννιάτικο δώρο-επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ ενέκρινε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στους υπαλλήλους της Βουλής.  Όπως αναφέρει το Έθνος, η συγκεκριμένη απόφαση δημοσιεύτηκε χθες στην κοινοβουλευτική διαφάνεια και το ποσό θα πιστωθεί στον λογαριασμό των υπαλλήλων της Βουλής στην Εθνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με την απόφαση το δώρο αυτό, προορίζεται «για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου, όπως χριστουγεννιάτικα δώρα, βραβεύσεις των παιδιών των υπαλλήλων που αρίστευσαν, καθώς και άλλες δράσεις που εντάσσονται στον κοινωνικό ρόλο του συλλόγου. Για την εν λόγω επιχορήγηση ο σύλλογος των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων είχε αποστείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη, ο οποίος εντέλει έκανε δεκτό το αίτημά τους.

Η εφημερίδα θέτει το ζήτημα, του πώς θα κατανεμηθούν τα χρήματα της επιχορήγησης και διερωτάται επίσης γιατί, αφού ότι ο σύλλογος των υπαλλήλων έχει έσοδα από τα ενοίκια της Βουλής (Εθνική Τράπεζα, Ταχυδρομείο, Καφενείο, Εστιατόριο) δεν καλύπτει τις ανάγκες αυτές από αυτά τα έσοδα και χρειάζεται έκτακτη επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό της Βουλής και άρα από τους Έλληνες φορολογούμενους.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
To αστειο ειναι οτι μερικοι θα ισχυριστουν την γνωστη ανοησια με την κατσικα του γειτονα. Νιωθω πραγματικη λυπη που ζω σε αυτη την χωρα και πραγματικη αηδια για ολους αυτους που με αδιαφορια απομυζουν το δημοσιο.
Αντέχουμε ακόμη. Φορολογήστε εμάς που τα έχουμε!! Να αυξηθεί και το επίδομα αλληλεγγύης, ώστε οι φτωχοί υπάλληλοι- συγγενείς των βολευτών να κάνουν δωράκια στα παιδιά τους. Εμάς τα παιδιά δεν έχουν ανάγκες!
Μπράβο στον παντελονάτο που εν καιρό κρίσης δεν διστάζει να δίνει βαρβάτα μπόνους σε προνομιακές κάστες του δημοσίου την ώρα που γίνονται αβέρτα περικοπές σε χαμηλόμισθούς. Εύγε. Μπράβο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης (Σύριζα και ΣΙΑ) που σιγοκοντάριζαν τις απεργίες και τους τραμπουκισμούς των θιγμένων βυσμάτων όταν πήγαινε ο Σαμαράς να κόψει τους μισθούς των βουλο-υπαλλήλων και να τους εξομοιώσει με τους υπόλοιπους δημόσιους υπάλληλους. Μπράβο, Εύγε.