Πολάκης: O κόσμος περνάει καλύτερα από πέρυσι

Πολάκης: O κόσμος περνάει καλύτερα από πέρυσι Facebook Twitter
10

Δηλώσεις για τον ανασχηματισμό και τα κανάλια έκανε σήμερα προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της κυβέρνησης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Κληθείς ωστόσο να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι έχει να πει στον κόσμο που περνάει δύσκολα είπε:«Από πέρυσι περνάει καλύτερα».

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Συγνώμη αλλά ψέματα λέει? Γιατί τους ψήφισε ο κόσμος? Για να νιώσει καλύτερα. Ε, νιώθει όσο να'ναι. Ελπίζω ειλικρινά να εξαντλήσουν την τετραετία. Όχι για μένα, αλλά για αυτούς που τους ψήφισαν κυρίως.
Φυσικά και περνάμε καλύτερα ! Περυισ είχαμε ένα φοβερό άγχος και μια ανησυχία που μας έτρωγε... Μήπως τελικά είστε πιο άχρηστοι και από ότι φαίνεστε. Φέτος δεν το έχουμε πλέον το άγχος αυτό. Έχουμε βεβαιωθεί.
Αφιερωμένο σ' όλους τους σανοφάγους ιθαγενείς που, ενώ στήνονται ακόμη στις ουρές για να πλερώσουν τον απαράδεκτο καταργημένο ΕΝΦΙΑ, συνεχίζουν να καταπίνουν αμάσητα φληναφήματα τύπου: "ε ναι λοιπόν, ταξίδεψα στη Βενεζουέλα με έναν των Πάναμα πέιπερς αλλά μόνο γιατί θέλαμε να εισαγάγουμε καπότες, σερβιέτες, κωλόχαρτα και ραπανάκια απ' τα τιγκαρισμένα σουπερ-μάρκετ του Καράκας". Διαβάστε:http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1167655/sto-katofli-tis-ftoxeias-zei-to-357-ton-ellinon