Αντιδράσεις για την Τζένιφερ Άνιστον που κρέμασε «στολίδι για την πανδημία» στο χριστουγεννιάτικο δέντρο (Φωτογραφίες)

Αντιδράσεις για την Τζένιφερ Άνιστον που κρέμασε «στολίδι για την πανδημία» στο χριστουγεννιάτικο δέντρο (Φωτογραφίες) Facebook Twitter
0

Ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον προκάλεσε αντιδράσεις και αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media.

Η 51χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός αναμνηστικού στολιδιού για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο έγραφε πάνω «Η πρώτη μας πανδημία 2020».

Αντιδράσεις για την Τζένιφερ Άνιστον που κρέμασε «στολίδι για την πανδημία» στο χριστουγεννιάτικο δέντρο (Φωτογραφίες) Facebook Twitter

Αυτή η φωτογραφία προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι την κατηγόρησαν για έλλειψη ευαισθησίας σχετικά με την πανδημία.


Μεταξύ άλλων κάποιοι σχολίασαν πως δεν θα έπρεπε να αναφέρεται ως «επέτειος» ο ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας, ενώ κάποιοι άλλοι χρήστες σημείωσαν ότι η ηθοποιός τους απογοήτευσε με αυτή την ανάρτηση. «Χαιρετίζουμε την πρώτη μας πανδημία του 2020, όπου εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν! Ας το γιορτάσουμε με χριστουγεννιάτικο στολίδι!» έγραψε σαρκαστικά ένας χρήστης στον λογαριασμό της Τζένιφερ Άνιστον.

Βέβαια δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έσπευσαν να την υποστηρίξουν, αναφέροντας πως το ζήτημα πήρε τεράστιες διαστάσεις χωρίς λόγο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM