Κίνα: Πατέρας σχεδίασε «διαστημική στολή» για να προστατεύσει τον γιο του

Κίνα: Πατέρας σχεδίασε «διαστημική στολή» για να προστατεύσει τον γιο του Facebook Twitter
0

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν αρχίσει πλέον να χαλαρώνουν στην Κίνα, αλλά ένας πατέρας εξακολουθεί να παίρνει προφυλάξεις για τα παιδιά του. Μεταξύ άλλων φτιάχνοντας και μια «διαστημική στολή».

Ο δύο ετών γιος του Cao Junjie κυκλοφορεί σαν μίνι αστροναύτης όταν η οικογένεια που ζει στη Σαγκάη κάνει βόλτες απολαμβάνοντας τη λιακάδα, ή βγαίνει για ψώνια. Δεν είναι η μόνη «εφεύρεση» που έχει κάνει αυτός ο πατέρας. Τον προηγούμενο μήνα είχε φτιάξει μια «κάψουλα» για την προστασία του μικρότερου παιδιού του, που είναι δύο μηνών.

Αυτή τη φορά, αγόρασε μια φουσκωτή διαστημική στολή από το διαδίκτυο, για 284 δολάρια και στη συνέχεια τη μεταποίησε, τοποθετώντας μεταξύ άλλων και φίλτρο αέρα. Ο Cao Junjie δήλωσε στο Reuters ότι αποφάσισε να το κάνει αυτό προκειμένου ο μικρός να μην χρειάζεται να φοράει μάσκα, κάτι «που θα τον έκανε να νιώθει άβολα».

 

Επίσης υποστηρίζει ότι η στολή είναι ιδανική για τα παιδιά γιατί δεν τους επιτρέπει να αγγίζουν το πρόσωπό τους, κάτι που οι ειδικοί συνιστούν να αποφεύγουμε εν μέσω του κορωνοϊού.

Με πληροφορίες από Reuters

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM