H Pink δώρισε 500.000 δολάρια στους Πυροσβέστες της Αυστραλίας

H Pink δώρισε 500.000 δολάρια στους Πυροσβέστες της Αυστραλίας Facebook Twitter
0

Η τραγουδίστρια Pink δώρισε 500.000 δολάρια στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους Πυροσβέστες της Αυστραλίας καθώς οι θανάσιμες πυρκαγιές συνεχίζουν να κατακαίνε ανεξέλεγκτα όλη τη χώρα.

Η 40χρονη τραγουδίστρια, δήλωσε συντετριμμένη από τις τραγικές ειδήσεις και αποκάλυψε ότι δεσμεύτηκε να βοηθήσει τους πυροσβέστες να πολεμήσουν την φωτιά.

Μοιράζοντας ένα λινκ με λογαριασμούς και προτρέποντας και άλλους να δώσουν χρήματα, είπε: «Είμαι εντελώς συντετριμμένη βλέποντας τι συμβαίνει στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή με τις τρομακτικές πυρκαγιές. Δεσμεύομαι με δωρεά 500.000 δολαρίων, απευθείας στις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες που αγωνίζονται τόσο σκληρά στην πρώτη γραμμή».

Η Pink επιβεβαιώνει τη μεγάλη δωρεά της με δημοσίευση στα social media, με την ελπίδα ότι θα παροτρύνει και άλλους να κάνουν αντίστοιχες κινήσεις. Οι φανς της, έσπευσαν γρήγορα να επαινέσουν την τραγουδίστρια τη γενναιοδωρία της και την ευχαρίστησαν επειδή σκέφτηκε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ανάμεσά τους και πολλοί από την Αυστραλία που βρήκαν την κίνηση συγκινητική και σημαντική ως παράδειγμα και για άλλους αστέρες ή απλούς ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Το πορτρέτο της Lily Allen από τη Nieves Gonzalez, που χρησιμοποιήθηκε ως εξώφυλλο του West End Girl, εκτίθεται πλέον στη National Portrait Gallery του Λονδίνου για έναν χρόνο, σηματοδοτώντας και την πρώτη παρουσία της ζωγράφου σε μεγάλο βρετανικό δημόσιο ίδρυμα
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΙ ΝΑΥΑΓΙΑ

Πολιτισμός / Ιδρύονται δύο νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών - Αυτά τα ναυάγια εντάσσονται

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει στις προτεραιότητές του «την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας»
THE LIFO TEAM
ΒΑΙΑΝΑ LIVE ACTION ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ