Η πριγκίπισσα Σάρλοτ υποκλίθηκε στην βασίλισσα Ελισάβετ και έγινε viral

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ υποκλίθηκε στην βασίλισσα Ελισάβετ και έγινε viral Facebook Twitter
0

Η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις στο Sandringham, αυτή τη φορά κατά την επίσκεψή της στην εκκλησία.

Μετά την παρακολούθηση της λειτουργίας, που είναι μια παράδοση της οικογένειας αυτές τις γιορτινές μέρες, η πριγκίπισσα περπάτησε χέρι-χέρι με τους γονείς της, τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Ωστόσο μια χαριτωμένη κίνησή της, προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στα social media.

Καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ επρόκειτο να φύγει, η Κέιτ Μίντλεντον υποκλίθηκε ως είθισται στην βασίλισσα. To κοινό όμως παρατήρησε ότι η Σάρλοτ αντέγραψε τη μητέρα της και έκανε μια χαριτωμένη υπόκλιση στη βασίλισσα.

Η μόλις 4 ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι ιδιαίτερα αγαπητή και δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά αρκετοί χρήστες εκφράζουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό της. «Το έκανε σαν μια πραγματική πριγκίπισσα, τόσο χαριτωμένη» αναφέρουν σχόλια στο Twitter.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM