Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δεχθεί στο παρελθόν έντονη κριτική για φωτογραφίες του όπου φαίνεται να φιλά την κόρη του στα χείλη. 

 

Παρόλο που κάθε φωτογραφία συνοδεύεται συνήθως από κυρίως αρνητικά σχόλια, ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να πτοείται, δημοσιεύοντας ανά διαστήματα παρόμοια στιγμιότυπα με την Χάρπερ.

 

Το ίδιο έκανε και χθες, που ανέβασε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία όπου φιλά στο στόμα την 8χρονη κόρη του, με την οποία είχαν πάει για πατινάζ κοντά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s beginning to look a lot like Christmas 🤶🎄.. Thanks to @nhm_icerink for looking after us today 🥶

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις


Οι αντιδράσεις για την φωτογραφία υπήρξαν για ακόμη μια φορά αμφιλεγόμενες, με πολλούς να τον επικρίνουν για την πράξη του και άλλους να τον επαινούν. 

 

«Δες όλο τον κόσμο που είχε προσβληθεί τόσο επειδή φίλησες την κόρη σου στα χείλη, να προσβάλλεται για δεύτερη φορά», «Τόσο όμορφο φίλε. Η κόρη μου με φιλά στα χείλη αλλά επειδή δεν είμαι διάσημος, δεν μου την πέφτουν όπως σε σένα», «Σκεφτόμουν το ίδιο, ο κόσμος νιώθει αποστροφή για έναν στοργικό πατέρα που τολμά να φιλήσει την μικρή του κόρη στα χείλη», ήταν μερικά από τα σχόλια χρηστών, που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Μπέκαμ.

 

Στον αντίποδα, εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν μαζί του σχολίασαν μεταξύ άλλων: «Εντάξει φίλε, το να φιλάς την κόρη σου στα χείλη ανέκαθεν υπήρξε περίεργο και ακόμη περισσότερο ενώ μεγαλώνει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Loving Italy 🇮🇹 @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What more can daddy say other than I love you so much little girl and please stop growing up... Happy Birthday to my pretty lady ... Your smile melts all our hearts ♥️ #HarperSeven ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις


Οι αντιδράσεις των θαυμαστών του ξεκίνησαν το 2017 όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε δημοσιεύσει για πρώτη φορά φωτογραφία του να φιλά την τότε 5χρονη Χάρπερ στα χείλη. «Φιλί για τον μπαμπά», είχε γράψει τότε στη λεζάντα, που ωστόσο δεν είχε αρέσει ιδιαίτερα, με έναν από τους φανς του να τον αποκαλεί μέχρι και «διεστραμμένο».