Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν οι άντρες στην διαμόρφωση της προσωπικότητας νεαρών κοριτσιών. 

 

Η διάσημη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο «Maleficent: Mistress of Evil», είπε επίσης πως οι γυναικείοι χαρακτήρες στις ταινίες δεν θα έπρεπε να απεικονίζονται ως σωματικά δυνατές προκειμένου να θεωρούνται ισχυρές.

 

«Πιστεύω πως, πολύ συχνά, όταν υπάρχει μια ιστορία που λέει "αυτή είναι μια δυνατή γυναίκα", πρέπει να κερδίζει τον άντρα ή να είναι σαν τον άντρα ή με κάποιον τρόπο να μην έχει ανάγκη τον άντρα», είπε η Αντζελίνα Τζολί σε δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της ταινίας.

 

Με την συμπρωταγωνίστριά της, Ελ Φάνινγκ.
Με την συμπρωταγωνίστριά της, Ελ Φάνινγκ.

 

Σχετικά με τον ρόλο της στην ταινία και εκείνον της Ελ Φάνινγκ ως Princess Aurora, δήλωσε: «Και οι δυο μας χρειαζόμαστε πολύ και αγαπάμε και μαθαίνουμε από τους άντρες. Οπότε θεωρώ πως είναι εξίσου σημαντικό μήνυμα για τα νεαρά κορίτσια, να βρουν την δική τους δύναμη αλλά να σέβονται και να μαθαίνουν από τους άντρες γύρω τους». 

 

«Έχουμε δυνατές γυναίκες, αλλά ο χαρακτήρας που είναι λάθος στην ταινία και πρέπει να βγει από τη μέσα είναι επίσης γυναίκα. Στους χαρακτήρες μας δείχνουμε διαφορετικά είδη γυναικών αλλά έχουμε και εκπληκτικούς άντρες στην ταινία και θα ήθελα να το τονίσω αυτό», κατέληξε η Αντζελίνα Τζολί.

 

Με τα παιδιά της στην πρεμιέρα του «Maleficent: Mistress of Evil».
Με τα παιδιά της στην πρεμιέρα του «Maleficent: Mistress of Evil».

 

Με πληροφορίες από BBC