Στη Μύκονο είναι από χθες η 25χρονη Τίφανι Τραμπ, η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Την Τίφανι συνοδεύει ένας μικρός «στρατός», καθώς τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της στο νησί θα είναι δρακόντεια.

 

Ωστόσο οι διακοπές της δεν θα είναι και τόσο ιδιωτικές, καθώς η Τίφανι Τραμπ αναμένεται να κάνει και κοσμικές εμφανίσεις. Κατά πληροφορίες θα δώσει το παρών στο γεμάτο κόσμο πάρτι του Nammos που διοργανώνεται κάθε χρόνο. Φέτος η βραδιά με τον Αντώνη Ρέμο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Στη συναυλία θα τραγουδήσει και ο διάσημος Αιγύπτιος τραγουδιστή Αμρ Ντιαμπ. Το πάρτι θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιουλίου. 

 

H μικρότερη κόρη του Τραμπ είχε περάσει και πέρυσι μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στο νησί των Ανέμων ως καλεσμένη της Λίντσεϊ Λόχαν.


Φέτος, η Τίφανι Τραμπ συνοδεύεται από δεκάδες Αμερικανούς πράκτορες, οι οποίοι έχουν γίνει η σκιά της και έφτασαν με αυτοκίνητα μέχρι τον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου παρακολουθώντας κάθε της κίνηση. Από το αεροδρόμιο με μεγάλη συνοδεία κατευθύνθηκε στον Ορνό και από εκεί στον Πλατύ Γυαλό όπου μαζί με τον σύντροφό της, τον 25χρονο Michael Boulos, και φίλους της, επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό.

 

Το ζευγάρι έδειχνε ενθουσιασμένο με το μυκονιάτικο τοπίο και έβγαλε φωτογραφίες.