Η Μισέλ Φάιφερ στο Κογκρέσο - Θα προωθήσει νομοσχέδιο για τα καλλυντικά

Η Μισέλ Φάιφερ στο Κογκρέσο - Θα προωθήσει νομοσχέδιο για τα καλλυντικά Facebook Twitter
0

Η Μισέλ Φάιφερ χρησιμοποιεί τη φωνή της για να προωθήσει ένα νομοσχέδιο που θα αυξήσει τον βαθμό εποπτείας στη βιομηχανία καλλυντικών.

Ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Environmental Working Group (EWG) συνόδευσε τον πρόεδρο της EWG, Κεν Κουκ στο Κάπιτολ Χιλ, στο Κογκρέσο για να υποστηρίξει τον νόμο για την ασφάλεια των προϊόντων προσωπικής φροντίδας, που προτάθηκε από τα μέλη της Γερουσίας, Νταϊάν Φάινσταϊν και Σούζαν Κόλινς.

Με τον ισχύοντα νόμο, οι εταιρείες δεν χρειάζεται να εγγραφούν στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και «να υποβάλλουν καταστάσεις με τα συστατικά των καλλυντικών, να υιοθετούν ορθές πρακτικές παρασκευής, να παρέχουν πρόσβαση σε αρχεία ασφαλείας ή να αναφέρουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες όταν προκύπτουν» αναφέρει η EWG.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Leaving Capitol Hill. Thank you @environmentalworkinggroup for an incredible day raising awareness for the Personal Care Products Safety Act. It was a very productive day!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) στις


«Χάρη στις Νταϊάν Φάινσταϊν και Σούζαν Κόλινς και άλλους επικεφαλής του Κογκρέσου που ανέλαβαν να εκπληρώσουν έναν τόσο σημαντικό σκοπό τον καθαρισμό της βιομηχανίας καλλυντικών» ανέφερε η Αμερικανίδα ηθοποιός σε δήλωσή της.

«Οι εταιρείες δεν πρέπει να επιτρέπεται να χρησιμοποιούν επικίνδυνα συστατικά σε προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιούν άνθρωποι και τα εφαρμόζουν καθημερινά στο δέρμα τους. Ως γονέας, ανησυχώ ιδιαιτέρως για τα συστατικά προϊόντων που κυκλοφορούν για βρέφη και παιδιά. Οι γονείς και οι μελλοντικοί γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι σαπούνια, λοσιόν και άλλα προϊόντα που βάζουν στο δέρμα των παιδιών τους είναι απαλλαγμένα από τοξικές χημικές ουσίες».


Η ηθοποιός πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική της σειρά αρωμάτων, Henry Rose. Στη συλλογή αναγράφονται όλα τα συστατικά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“I wanted to develop something that I could offer the consumer that was safer than anything that was on the market, 100% transparent in its ingredients, but that could absolutely compete with all of the other fine fragrances in the marketplace." x MP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Rose (@henryrose) στις


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM