Η Σάλμα Χάγιεκ απαντά σε όσους κριτικάρουν τον γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο Πινό

Η Σάλμα Χάγιεκ απαντά σε όσους κριτικάρουν τον γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο Πινό Facebook Twitter
0

Μια σκληρή απάντηση σε όσους ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πώς παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Φρανσουά-Ανρί Πινό έδωσε η Σάλμα Χάγιεκ. 

Η 52χρονη ηθοποιός από το Μεξικό παντρεύτηκε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Kering, που είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός της, το 2009 και μαζί έχουν μια κόρη 11 ετών, την Βαλεντίνα Παλόμα. 

Ο Φρανσουά-Ανρί Πινό είναι Γάλλος δισεκατομμυριούχος με περιουσία που εκτιμάται στα 7 δισ. δολάρια, επικεφαλής του ομίλου Kering, στον οποίο ανήκουν brands όπως τα Gucci και Yves Saint-Laurent. Επίσης είναι γιος ενός από τους πλουσιότερους άντρες της Γαλλίας, του Φρανσουά Πινό. 

View this post on Instagram

#happyvalentinesday #felizdiadesanvalentin #love

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on


«Πολλοί σοκάρονται που παντρεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο. Κάποια μάλιστα τρομάζουν κιόλας με μένα. Αλλά είναι απλώς ένας διαφορετικός τρόπος να δείχνεις ρατσισμό. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως αυτή η Μεξικάνα κατέληξε στην ζωή που έχει και νιώθουν άβολα γύρω μου», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Town & Country. 

Η Σάλμα Χάγιεκ αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική τους σχέση και γιατί επιλέγει να μην αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον έρωτά τους. «Είναι ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου. Μαζί του μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και δεν νιώθω πως κάποιος προσπαθεί να με περιορίσει. Δεν θα σας πω πώς γνωριστήκαμε. Είναι τόσο ρομαντική και καταπληκτική ιστορία αλλά είναι δική μου. Δεν θέλω να την εκχυδαΐσω, μετατρέποντάς την σε μια ιστορία για να κάνω τον εαυτό μου πιο ενδιαφέροντα», λέει η ηθοποιός. 

View this post on Instagram

#lacma #gucci #gala

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on


View this post on Instagram

#venice through the years. #venecia a través de los años. #tbt

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on


Το ζευγάρι πρόσφατα ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του με μια τελετή στην παραλία των Μπόρα- Μπόρα τον Αύγουστο του 2018. Η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει τότε στο Instagram της μια φωτογραφία από την τελετή, γράφοντας: «Το καλοκαίρι τελειώνει και η καλύτερη στιγμή του ήταν όταν ο σύζυγός μου μού έκανε έκπληξη με μια τελετή ανανέωσης όρκων. Κανονικά δεν θα επέλεγα να φορέσω κάτι τέτοιο στον γάμο μου αλλά μου είπε πως πάμε για σπα». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM