Φωτογράφος ζητάει 150 χιλ. δολάρια από την Τζένιφερ Λόπεζ για ένα ποστ της στο Instagram

Φωτογράφος ζητάει 150 χιλ. δολάρια από την Τζένιφερ Λόπεζ για ένα ποστ της στο Instagram Facebook Twitter
0

Φωτογράφος έκανε μήνυση στην Τζένιφερ Λόπεζ, την οποία κατηγορεί πως δημοσίευσε εικόνες του στο Instagram χωρίς άδεια. 

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που έχει στην κατοχή του το The Blast, ο φωτογράφος Μάικλ Στιούαρτ είχε τραβήξει μια φωτογραφία της 49χρονης τραγουδίστριας να περπατάει στην Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια έδωσε στην Daily Mail την άδεια να την δημοσιεύσει, κάτι που έγινε στις 29 Ιουνίου 2018. 

Ο Στιούαρτ υποστηρίζει πως η Τζένιφερ Λόπεζ ή ομάδα δημοσίων σχέσεων της τραγουδίστρια, δημοσίευσαν την φωτογραφία από το συγκεκριμένο άρθρο χωρίς να ζητήσου την άδειά του. 

Η φωτογραφία εμφανίστηκε σε ένα Instagram story της Λόπεζ, την επόμενη του άρθρου, με την λεζάντα «Σήμερα ήταν μια καλή μέρα!». 

Ο φωτογράφος ζητάει τώρα μερίδιο από τα κέρδη που μπορεί να είχε η Τζένιφερ Λόπεζ, κοινοποιώντας την φωτογραφία, ή αλλιώς αποζημίωση που αγγίζει τα 150.000 δολάρια. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM