Τραυματισμός στα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ ύστερα από «ελεγχόμενη έκρηξη»

Τραυματισμός στα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ ύστερα από «ελεγχόμενη έκρηξη» Facebook Twitter
0

Μία έκρηξη στα γυρίσματα της καινούργιας ταινίας της σειράς Τζέιμς Μποντ τραυμάτισε ένα μέλος του συνεργείου και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο σκηνικό. 

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστό ο επίσημος λογαριασμός της σειράς ταινιών στο Twitter, το ατύχημα έγινε στα Pinewood Studios, κοντά στο Λονδίνο. Από την «ελεγχόμενη έκρηξη» δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός μέσα στο στούντιο, όμως ένα μέλος του συνεργείου που βρισκόταν εκτός στούντιο τραυματίστηκε ελαφρά. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Sun, στην έκρηξη που έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Bond 25, της 25ης ταινίας της σειράς, ένα μέρος της στέγης του στούντιο καταστράφηκε. 

Το νέο ατύχημα γίνεται περίπου ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του πρωταγωνιστή της ταινίας, του Ντάνιελ Κρεγκ, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Τζαμάικα. Ο Κρεγκ χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείριση και διαδικασία αποκατάστασης που κράτησε περίπου δύο εβδομάδες. 

Τον ρόλο του αντιπάλου του Τζέιμς Μποντ στην ταινία παίζει ο Ράμι Μάλεκ, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει σε ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία στις 8 Απριλίου του 2020. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία;

Οπτική Γωνία / Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία

Πολλοί κατηγορήθηκαν ότι βγήκαν με το «αριστερόμετρο» στο χέρι για να κρίνουν τις –φαινομενικά- δικαιολογημένες εκρήξεις Κανάκη, Λιάγκα και άλλων τηλεοπτικών αστέρων, όμως ξέχασαν μερικά βασικά.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ