ΤΙΜΕ: Οι 100 φωτογραφίες που άλλαξαν τον κόσμο

0

Το μεγαλεπήβολο πρότζεκτ του ΤΙΜΕ χαρακτηρίζεται από ξένα μίντια ως ένα μάθημα ιστορίας μέσα από φωτογραφίες. Την 17η Νοεμβρίου το «TIME Magazine» θα ξεκινήσει αυτό που αποκαλεί «μια άνευ προηγουμένου εξερεύνηση» των 100 πιο σημαντικών φωτογραφιών όλων των εποχών. Η συλλογή περιλαμβάνει εμβληματικές φωτογραφίες, ιστορικά ντοκουμέντα, εικόνες με αναφορές στη ποπ κουλτούρα και όλα εκείνα τα στιγμιότυπα που σε ένα καρέ κατέγραψαν μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα του πλανήτη.

Το πρότζεκτ έχει σκοπό να αναδείξει την ιστορία πίσω από κάθε θεαματική εικόνα για να αποκαλύψει πώς και γιατί άλλαξε την πορεία της ιστορία και είναι αφιερωμένο στον επέτειο των 175 ετών από την «γέννηση» της φωτογραφίας και του φωτορεπορτάζ.

Το βίντεο παρουσιάζει μια πρώτη ιδέα από το πώς αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ σκοπεύει να μυήσει τον θεατή στις ιστορίες των φωτογραφιών και περιλαμβάνει συνεντεύξεις και παρασκηνιακές λεπτομέρειες. Οι 100 φωτογραφίες που επέλεξε το TIME θα κυκλοφορήσουν και σε βιβλίο το οποίο θα συνοδεύει το ψηφιακό εγχείρημα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ