ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Τέλος ο Jesse Williams από το Grey's Anatomy μετά από 12 σεζόν

Εκτός Grey's Anatomy o Jesse Williams μετά από 12 σεζόν Facebook Twitter
imdb
0

O τηλεοπτικός γιατρός Jackson Avery, του Grey's Anatomy, κατά κόσμο Jesse Williams, αποχωρεί από την σειρά του ABC στο τέλος της τρέχουσας, 17ης σεζόν.

Το τελευταίο επεισόδιο του Williams, με τίτλο «Tradition», θα προβληθεί στις 20 Μαΐου.

Το ABC επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Williams, ο οποίος ήταν στη σειρά για 12 σεζόν. 

«Ο Jesse Williams είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και ακτιβιστής», είπε στο Variety η Krista Vernoff απο την παραγωγή της σειράς. 

«Η παρακολούθηση της εξέλιξής του αυτά τα τελευταία 11 χρόνια τόσο στην οθόνη όσο και εκτός, ήταν ένα πραγματικό δώρο. Ο Jesse έχει ζεστή καρδιά, δείχνει φροντίδα και εξυπνάδα για το έργο του. Θα μας λείψει τρομερά και ο ίδιος και ο τηλεοπτικός του χαρακτήρας» είπε.

Με τα χρόνια, ο χαρακτήρας του Jackson έχει εξελιχθεί από έναn προνομιούχο πλαστικό χειρουργό, σε έναν γιατρό που εστιάζει στις ανισότητες στην υγειονομική περίθαλψη, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε δήλωσή του, ο Williams είπε πως «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τις απεριόριστες ευκαιρίες που μου έδωσε η Shonda (Rhimes), το δίκτυο, το στούντιο, οι συνεργάτες μας, το απίστευτο καστ μας, η Krista, η Ellen και η Debbie. Ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και άνθρωπος, ήμουν απίστευτα τυχερός που έμαθα τόσα πολλά και ευχαριστώ τους υπέροχους φανς μας, που μας εμπνέουν με τόση ενέργεια και μας δείχνουν τέτοια εκτίμηση.

»Η εμπειρία και η αντοχή που έχτισα από τη δημιουργία σχεδόν 300 ωρών κορυφαίας παγκόσμιας τηλεόρασης είναι ένα δώρο, που θα κουβαλάω πάντα μαζί μου. Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά μας, τον αντίκτυπό αυτής και για το ότι προχωράω με τόσα πολλά εφόδια, ευκαιρίες, συμμάχους και αγαπημένους φίλους».

Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται ο λόγος της αποχώρησής του.

Με πληροφορίες του Variety/Deadline

TV & Media
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ