Σταύρος Σβήγκος: «Συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση- Δεν χρειάζονται ταμπού στη ζωή»

Σταύρος Σβήγκος: «Συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση- Δεν χρειάζονται ταμπού στη ζωή» Facebook Twitter
Φωτ: @stavros_svigkos/Instagram
0

Για την στιγμή που συμφιλιώθηκε με την γυναικεία του φύση, την οποία -όπως λέει- αποδέχτηκε και αγαπά, μίλησε ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.

Ο Σταύρος Σβήγκος μέσα από τον φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του, μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές, τον γιο του, αλλά και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, μέσα από την οποία συμφιλιώθηκε με τη γυναικεία του πλευρά.

«Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση. Την αποδέχτηκα, είπα ναι, έχω κι αυτή μέσα. Όσο αρσενικά κι αν είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε. Εδώ είναι στο Ναύπλιο, με έχει βγάλει φωτογραφία η πρώην σύντροφός μου και μητέρα του παιδιού μας. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η φωτογραφία. Δεν χρειάζονται τα ταμπού στη ζωή, μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Αυτός ξέρει πώς νιώθει και να είναι καλά με τον εαυτό του και να μην ενοχλεί τους άλλους. Κι αν κάποιος ενοχλείται με τέτοια θέματα, μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα. Όχι αυτοί που θέλουν να εκφραστούν όπως θέλουν να εκφραστούν», είπε.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να στείλει, λίγο αργότερα, το δικό του μήνυμα, με αφορμή την συγκεκριμένη δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι ότι αυτή η δήλωσή του είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή τη στιγμή που όλες οι γυναίκες στον κόσμο όλο βρίσκονται στο μέτωπο. Ένας άνδρας που αγαπάει τις γυναίκες να λέει "ανακαλύπτω τη γυναικεία μου πλευρά, συμφιλιώνομαι με αυτή", αυτό για μέσα σημαίνει ότι αγαπάω τις γυναίκες, βρίσκομαι κοντά τους και δεν τις έχω απέναντι. Και ξεχνάω το "φοράω παντελόνια", "είμαι άνδρας παλαιάς κοπής'. Να χαίρεσαι τη γυναικεία σου πλευρά και εύχομαι όλοι να την ανακαλύψουμε κάποια στιγμή».

@newsbreakgr Φώτης Σεργουλόπουλος: «Eύχομαι όλοι να ανακαλύψουμε τη γυναικεία μας πλευρά κάποια στιγμή» #fotissergoulopoulos #sergoulopoulosfotis ♬ πρωτότυπος ήχος - newsbreak

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM