«The Simsons»: H Lisa ίσως είναι queer

THe Simsons: H Lisa ίσως είναι queer Facebook Twitter
Φωτ.: The Simpsons
0

Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς The Simpsons, Al Jean είπε ότι η Lisa θα μπορούσε να είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Αν και στις πρώτες σεζόν είχε ερωτευτεί τον Nelson Muntz και αργότερα είχε εμμονή με τον Corey Hotline, αρκετά ήταν τα στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Lisa θα μπορούσε να είναι queer.

Το πιο αξιοσημείωτο είναι στο επεισόδιο Holidays Of Future Passed, της 23ης σεζόν, όπου σε μία σειρά φωτογραφιών που δείχνει την οικογένεια στο μέλλον, η Lisa απεικονίζεται να κρατάει από το χέρι δύο γυναίκες, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έχει πολυγαμική ομοφυλοφιλική σχέση.

Μιλώντας στο Digital Spy, ο Jean είπε ότι «Κατά τη γνώμη μου και είναι απλά η δική μου άποψη, αυτό είναι σίγουρα μία πιθανότητα στη ζωή της Lisa. Είναι ανοιχτή και ένα άτομο που αγαπά τα πάντα. Γιατί όχι, λοιπόν;».

Ωστόσο, δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα η σεξουαλική της ταυτότητα καθώς σε ένα επεισόδιο θα αναβιώσει ο έρωτας της Lisa για τον Nelson.

«Σε ένα μελλοντικό επεισόδιο, είναι εκείνη και ο Nelson, ξανά. Έχουμε ένα επεισόδιο, όπου ενδεχομένως η Lisa έχει σχέση με τον Nelson ενώ ο Simu Liu από την Σαγκάη είναι ο σύζυγός της».

Σε συνέντευξή της το 2019 στο Metro η δημιουργός του σόου, είχε πει ότι «Βλέπω την Lisa Πρόεδρο και ενδεχομένως πολυγαμική».

Η σεξουαλικότητα της Lisa έχει απασχολήσει και σε άλλα επεισόδια. Στο επεισόδιο Mother And Child Reunion, στην 32η σεζόν, μία μάντισσα λέει στην Lisa ότι έχει 42% πιθανότητες να βρει αγόρι και 72% να βρει κορίτσι.

«Μου αρέσουν αυτές οι πιθανότητες» απαντά η Lisa.

Τα τελευταία χρόνια η σειρά έχει αγκαλιάσει της διαφορετικότητα. Ο Waylon Smithers, το 2016 έκανε coming out και είχε μία ρομαντική ιστορία με το αγόρι του τον Michael De Graaf, σχεδιαστή μόδας.

Με πληροφορίες του NME

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM