Πέππα - Το γουρουνάκι: Αποχωρεί η 18χρονη που ήταν η φωνή του διάσημου καρτούν

Πέππα - Το γουρουνάκι: Αποχωρεί η 18χρονη που ήταν η φωνή του διάσημου καρτούν Facebook Twitter
Η Harley Bird, 18 ετών, ήταν η φωνή της Πέππα για πάνω από 10 χρόνια
0

Η ηθοποιός που έγινε η φωνή της Peppa Pig (Πέππα: το γουρουνάκι) αφήνει το ρόλο μετά από περισσότερο από μια δεκαετία.

Η Harley Bird, 18 ετών, ήταν η φωνή του χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων από την ηλικία των πέντε ετών και δήλωσε ότι η συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά, της προσέφερε αξέχαστες αναμνήσεις. Τη θέση της θα πάρει η εννέα ετών Amelie Bea Smith, η οποία γίνεται η τέταρτη ηθοποιός που θα δανείσει τη φωνή της στο χοίρο που έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα παιδικά animation.

Πέππα - Το γουρουνάκι: Αποχωρεί η 18χρονη που ήταν η φωνή του διάσημου καρτούν Facebook Twitter
H νέα φωνή της Πέππα. η 9χρονη Amelie Bea Smith

H Smith θα κάνει το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στο επεισόδιο Peppa Pig που θα προβληθεί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Bird, κέρδισε ένα Bafta για το ρόλο της το 2011 και ερμήνευσε τραγούδια για την πρόσφατη κυκλοφορία του μουσικού άλμπουμ Peppa Pig My First Album. «Το να γίνω η φωνή της Peppa Pig στην ηλικία των πέντε ήταν η αρχή ενός απίστευτου ταξιδιού και ποτέ δεν θα ξεχάσω τη συμμετοχή μου στο σόου» είπε και πρόσθεσε ότι οι συνάδελφοί της είχαν «γίνει σαν μια οικογένεια» και της είχαν χαρίσει «αξέχαστες αναμνήσεις».

Οι συν-δημιουργοί της Peppa Pig, Neville Astley και Mark Baker, δήλωσαν: «Ως η πιο μακροχρόνια Peppa, η βραβευμένη συμβολή της Harley στην σειρά τα τελευταία 13 χρόνια ήταν τεράστια, καθιστώντας της ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας». Η Lily Snowden-Fine ήταν η πρώτη που δάνεισε τη φωνή της στην Peppa Pig όταν η σειρά έκανε το ντεμπούτο της το 2004, πριν η Cecily Bloom πάρει τη θέση της το 2006. Η Bird ανέλαβε την τρίτη σειρά το 2007 και εμφανίστηκε σε 185 επεισόδια.

Η σειρά Peppa Pig κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004, διατίθεται πλέον σε περισσότερες από 180 περιοχές και μεταδίδεται σε περισσότερες από 40 γλώσσες.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM