Το παιδικό τραγούδι Baby Shark έγινε το πρώτο βίντεο με 10 δισεκατομμύρια views στο Youtube

Το παιδικό τραγούδι Baby Shark έγινε το πρώτο βίντεο με 10 δισεκατομμύρια views στο Youtube Facebook Twitter
0

Το παιδικό τραγούδι Baby Shark είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές χιτ στην ιστορία του Youtube. 

Το αγαπημένο βίντεο κλιπ των παιδιών, έγινε το πρώτο βίντεο με περισσότερες από 10 δισεκατομμύρια προβολές στην ψηφιακή πλατφόρμα, ξεπερνώντας όλα τα τραγούδια όλων των κατηγοριών. 

Είχε αναρτηθεί στο εκπαιδευτικό κανάλι "Pinkfong Baby Shark - Kids' Songs & Stories" στις 18 Ιουνίου του 2016 και τον Νοέμβριο του 2020 είχε ξεπεράσει το βίντεο Despacito του Luis Fonsi και το ορόσημο των 7 δισεκατομμυρίων προβολών. Τώρα, μετρά 10.017.872.714 views. 

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το αγαπημένο μας Baby Shark κατέγραψε άλλο ένα εκπληκτικό ορόσημο», δήλωσε ο CEO της Pinkfong Co, Min-seok Kim για το δίλεπτο βίντεο κλιπ, προαναγγέλλοντας και νέες περιπέτειες για την οικογένεια των καρχαριών. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λογοτομή: Fake news και παραπληροφόρηση - Πού είναι η είδηση και πού το πρόβλημα

Digital EU Forward / Λογοτομή: Fake news και παραπληροφόρηση - Πού είναι η είδηση και πού το πρόβλημα

Ο παρουσιαστής και social media expert Άλεξ Κάβδας και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη συναντήθηκαν στα γραφεία της Lifo και συζήτησαν για την μάχη κατά της παραπληροφόρησης, τα fake news και την στρατηγική της Ευρώπης ενάντια στις μάχη της προπαγάνδας και την διαστρέβλωση των πληροφοριών
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ