Ο Φώτης Καφαράκης νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ

Ο Φώτης Καφαράκης νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Ο δημοσιογράφος Φώτης Καφαράκης αναλαμβάνει από σήμερα νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την επιλογή αυτή έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από την απόφασή του να αξιοποιήσει έναν δημοσιογράφο της EΡΤ γι' αυτήν την τόσο κρίσιμη θέση και όχι να αναζητήσει, όπως το παρελθόν, πρόσωπα εκτός ραδιομεγάρου.

Ο Φώτης Καφαράκης νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Facebook Twitter

Ο Φώτης Καφαράκης εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στην ΕΡΤ και έχει υπηρετήσει την Ενημέρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από θέσεις ευθύνης, όπως αυτές του υπεύθυνου παραγωγής δελτίων Ειδήσεων, του προϊσταμένου ρεπορτάζ και του Διευθυντή Ενημερωτικών Εκπομπών. Είναι δημιουργός πολλών εκπομπών και ντοκιμαντέρ δημοσιογραφικής έρευνας της EΡΤ.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και έχει παρακολουθήσει ως υπότροφος πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM
«Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

TV & Media / «Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

«Δεδομένου ότι πρόκειται για ταινία του Σμαραγδή, η ελληνική ανωτερότητα δε θα μπορούσε να μην τονίζεται με κάθε δυνατή -και καταγέλαστη- αφορμή»
THE LIFO TEAM