Μπραντ Πιτ: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «F1»

Μπραντ Πιτ: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «F1» Facebook Twitter
Ο Μπράντ Πίτ στο τρέιλερ της ταινίας F1 / Youtube
0

Στον αέρα είναι πλέον το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με το νέο τίτλο «F1», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.

Η Formula 1 μοιράστηκε στα social media το πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Υπό τους ήχους του «We Will Rock You» των Queen και με εντυπωσιακά πλάνα από τις πίστες, η φιλόδοξη παραγωγή της Apple Original Film υπόσχεται εντυπωσιακό θέαμα και άφθονη δράση.

Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προϋπολογισμός έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Μπράντ Πίτ, υποδύεται έναν πρώην οδηγό της F1, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον Joshua Pearce, ένα νέο ταλέντο να ενταχθεί στην ομάδα APXGP. Στο πλευρό του παίζουν ο Βρετανο-Νιγηριανός ηθοποιός Ντάμσον Ίντρις, ο Οσκαρικός Χαβιέ Μπαρδέμ και οι Κέρι Κόντον, Τομπάιας Μένζις, Σάρα Νάιλς, Κιμ Μπόντνια και Μαξ Φερστάπεν. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόζεφ Κοσίνσκι ενώ ο σταρ έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής μαζί με τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ και τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον.

Η ταινία γυρίζεται μέσα στον πραγματικό κόσμο της F1, με πολλά από τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των φετινών Grand Prix και να συμμετέχουν 10 ομάδες με τους οδηγούς τους. Μέχρι το τέλος του χρόνου έχουν προγραμματιστεί επίσης γυρίσματα και στους αγώνες της Ουγγαρίας, της Ιταλίας και του 'Αμπου Ντάμπι μεταξύ άλλων.

Στο τρέιλερ, ο Μπραντ Πιτ ζητάει να του φτιάξουν ένα αυτοκίνητο που να είναι γρήγορο στις στροφές λόγω του ότι οι ανταγωνίστριες ομάδες έχουν αυτοκίνητα που υπερέχουν στις ευθείες. Υπογραμμίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει η ασφάλεια προκειμένου να κερδίσει. Η πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου 2025 και στη Βόρεια Αμερική δύο ημέρες αργότερα.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM
NETFLIX PARAMOUNT WARNER BROS ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

TV & Media / Ο Τραμπ αγόρασε χρέος της Netflix εν μέσω της «μάχης» της Paramount να αποκτήσει τη Warner Bros

Νέα οικονομικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος απέκτησε ομόλογα της Netflix την περίοδο που η Paramount προσπαθούσε να αποσπάσει τη Warner Bros. Discovery από τον «κολοσσό» του streaming
THE LIFO TEAM