Μπέζος, Μελέτης Ηλίας και Γκοτσόπουλος θυμούνται τα Χριστούγεννα που πέρασαν στον στρατό

Μπέζος, Μελέτης Ηλίας και Γκοτσόπουλος θυμούνται τα Χριστούγεννα που πέρασαν στον στρατό Facebook Twitter
0

Στην εκπομπή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, «Με Αρετή και Τόλμη», που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2024, από την ΕΡΤ3, τρεις ηθοποιοί θυμούνται τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πέρασαν μακριά από τα σπίτια τους, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας.

Οι καλεσμένοι,  Γιάννης Μπέζος, Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για τις εμπειρίες τους από τα χρόνια που υπηρέτησαν τη θητεία τους, προσφέροντας ένα διαφορετικό βλέμμα στις γιορτές από τη σκοπιά του στρατού.

Με καταγωγή από τα θέατρα της Αθήνας και τα τηλεοπτικά στούντιο, οι τρεις ηθοποιοί μοιράζονται προσωπικές ιστορίες για το πώς βίωσαν τα Χριστούγεννα στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Η εκπομπή υπόσχεται να φωτίσει μια άγνωστη πτυχή της ζωής γνωστών καλλιτεχνών και να αναδείξει τη σημασία της υπηρεσίας στην πατρίδα, ακόμη και κατά την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου.
 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Paramount καταθέτει νέα ανταγωνιστική προσφορά για τη Warner Bros Discovery

TV & Media / Η Paramount καταθέτει νέα ανταγωνιστική προσφορά για τη Warner Bros Discovery

Η εταιρεία ανέφερε ότι η πρότασή της αποτελεί «ανώτερη εναλλακτική» συγκριτικά με αυτήν της Netflix, προσφέροντας περισσότερα μετρητά άμεσα στους μετόχους και μεγαλύτερες πιθανότητες έγκρισης από τις ρυθμιστικές αρχές
LIFO NEWSROOM
Eurovision 2026: Αντιμέτωπη με πιθανές περικοπές στον προϋπολογισμό της η διοργάνωση

TV & Media / Eurovision 2026: Αντιμέτωπη με πιθανές περικοπές στον προϋπολογισμό της

Η αποχώρηση της Ισπανίας —μιας από τις «big five» χώρες που στηρίζουν τον διαγωνισμό— δημιουργεί την προοπτική μειωμένων χορηγιών και τηλεθέασης για το υπερθέαμα που προσελκύει εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM