Μήνυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ΕΣΡ

Μήνυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ΕΣΡ Facebook Twitter
2

Mήνυση κατά του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και κατά τεσσάρων μελών του κατέθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος.

Ο βουλευτής κατηγορεί το ΕΣΡ ότι παραλείπει να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για «την διασφάλιση της πολιτικής και πολιτιστικής πολυμέρειας και πολυφωνίας στην κρατική τηλεόραση».

«Τα πολιτικά κόμματα που έχουν μικρότερη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, είναι πλήρως αποκλεισμένα από κάθε προβολή τους στους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς - τηλεοπτικούς σταθμούς, ιδίως δε στη Νέα Ελληνική Τηλεόραση» υποστηρίζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κατηγορεί ακόμη το Συμβούλιο ότι «παγιώνοντας, προφανώς, την εξάρτησή του από το εκάστοτε κυβερνόν κόμμα και την εκτελεστική εξουσία, κυρίως δε, από τον υπουργό Τύπου και τις στρατηγικές του, παραβιάζει το καθήκον του να επιδράσει στην πραγματοποίηση της ραδιοτηλεοπτικής επικοινωνίας και του ελεύθερου σχηματισμού γνώμης στη σφαίρα της κοινωνίας και του κράτους.»   

Κάνει δε λόγο για «δόλια παράλειψη».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια