Maestro: Το τρέιλερ της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

παπακαλιατης Facebook Twitter
0

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση με τη νέα σειρά του, με τίτλο «Maestro». 

Η σειρά θα έχει εννέα επεισόδια και η προβολή της ξεκινά τον Οκτώβριο στο Mega, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ. 

Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, στους Παξούς και στην Κέρκυρα, ενώ στη σειρά, πέρα από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, πρωταγωνιστούν η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιάννης Τσορτέκης, αλλά και οι Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.


 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM