Maestro: «Όλα αρχίσανε πάλι» - Η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την τέταρτη σεζόν

Maestro: «Όλα αρχίσανε πάλι» - Η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την τέταρτη σεζόν Facebook Twitter
Φωτ. Χριστόφορος Παπακαλιάτης / Instagram
0

Στην πρώτη του ανάρτηση, μετά την ανακοίνωση της τέταρτης σεζόν του Maestro, προχώρησε ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης.

Τόσο οι ηθοποιοί της σειράς όσο και το τηλεοπτικό κοινό, είχαν εκφράσει με ποικίλους τρόπους μετά το τέλος της τρίτης -και μέχρι τότε τελευταίας σεζόν- την επιθυμία να συνεχιστεί το «Maestro».

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από την πλευρά του, λίγο καιρό μετά το τέλος της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς, είχε απαντήσει για το αν σκέφτεται να υπάρξει και συνέχεια στην ιστορία του Ορέστη και της Κλέλιας.

«Δεν έχω αποφασίσει αν θα πάει και 4η σεζόν το Maestro, για τον λόγο ότι θεωρώ ότι δεν πρέπει να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Πιστεύω ότι πρέπει να κάτσει λίγο όλο αυτό μέσα μου, να ηρεμήσω, να πάρω τον χρόνο μου, να ξεκουραστώ, να πάρω 1-2 μήνες», είχε αναφέρει.

Τότε, η Κλέλια Ανδριολάτου με μία ανάρτησή της στο Instagram, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ανακοίνωσε την τέταρτη σεζόν της σειράς, κρατώντας στα χέρια της το σενάριο. Τα γυρίσματα του νέου κύκλου ξεκίνησαν στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και όπως έγινε γνωστό, οι ήρωες της σειράς με το τέλος της τουριστικής σεζόν θα μεταβούν στους Παξούς, όπου θα γυριστεί το μεγαλύτερο μέρος του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης την Τετάρτη, προχώρησε στην πρώτη ανάρτησή του στα social media μετά την ανακοίνωση του τέταρτου κύκλου.

«Και κάπως έτσι όλα αρχίσανε πάλι! Νέα σεζόν, νέα επεισόδια, νέα κεφάλαια, παλιές αμαρτίες», ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης, συνοδεύοντάς την με φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

TV & Media / Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη;» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

«Βγήκα ένα βράδυ με τους φίλους μου, διασκέδασα, όπως κάνω πάντα. Την επόμενη ημέρα υπήρχαν άρθρα, τηλέφωνα» ανέφερε η ηθοποιός φανερά απορημένη με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες
LIFO NEWSROOM
Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

TV & Media / Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

Ο Μεταξάς, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και ευαγγελικός διανοούμενος, παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τη «χαρά» στην ψυχαγωγία, απαλλαγμένη από το «δηλητήριο των φιλελεύθερων talk show»
LIFO NEWSROOM
Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM