Λουκέτο για το περιοδικό Paste

Λουκέτο για το περιοδικό Paste Facebook Twitter
0

Κάτι που υπήρχε σαν φήμη στον αμερικάνικο Τύπο και κατ επέκταση στον παγκόσμιο είναι γεγονός. Και μάλιστα με τον πλέον άκομψο τρόπο. Το περιοδικό Paste, ένα από τα καλύτερα μουσικά περιοδικά έκλεισε οχτώ χρόνια μετά την αρχή της λειτουργίας του. Τα έξοδα ήταν υπέραρκετα και η διοίκηση αναγκάστηκε να αναστείλει την έκδοση του. Στο meeting που ακολούθησε μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων, ανακοινώθηκε στους δεύτερους πως είχαν δύο ώρες για να μαζέψουν τα πράγματα τους. Σκληρή απόφαση που δείχνει τα σημεία των καιρών στο δημοσιογραφικό χώρο παγκοσμίως. Το περιεχόμενο του Paste επικεντρωνόταν στην αμερικάνικη μουσική και στο indie rock ενώ είχε τρομερό section όσον αφορά τον ανεξάρτητο κινηματογράφο. Επίσης σε κάθε τεύχος έδινε δώρο ένα cd sampler με καινούριες κυκλοφορίες. Πάντως από τα χτεσινά tweets των εργαζομένων φάνηκε πως δεν υπήρχε κανένα νόημα να αγχώνονται για το Paste από τη στιγμή που βγήκαν ξανά στο δρόμο ανεύρεσης εργασίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM