LIVE!

Ήρθε η ώρα της πληρωμής για τα κανάλια

Ήρθε η ώρα της πληρωμής για τα κανάλια Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

Σημαντικά ποσά αναμένεται να ζητήσει ως οφειλόμενα η κυβέρνηση από τα μεγάλα κανάλια. Συγκεκριμένα με  απόφαση του Υπουργού Επικρατείας που αναμένεται να δημοσιευθεί ίσως και σήμερα, τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, θα πρέπει να προβούν άμεσα στην καταβολή των ποσών που οφείλουν στο κράτος για την χρήση των συχνοτήτων (2% επί του τζίρου) για τα έτη που δεν το έχουν πράξει, δηλαδή για τα 2011, 2012, 2013 και 2014.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σωτήρη Μανιάτη, από την Εφημερίδα των Συντακτών, το συνολικό ποσό φέρεται να φτάνει τα 24 εκατομμύρια ευρώ και κατανέμεται ως εξής:

MEGA: 7 εκατομμύρια
ANT1: 7 εκατομμύρια
ALPHA: 4 εκατομμύρια
STAR: 4 εκατομμύρια
ΣΚΑΙ: 2 εκατομμύρια

5

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών

TV & Media / Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών σύμφωνα με τους ΝΥΤ

Από τον Esquire μέχρι το Rolling Stone και από το Time ως το New Yorker: εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία, με πρόσωπα-σύμβολα που καθόρισαν την εποχή τους, από τον Μοχάμεντ Άλι και τη Μαντόνα μέχρι τον Τζον Λένον και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι; Αφού οι καναλάρχες είχαν ανάγκες. Χρήματα μπορεί να μην είχαν για τους εργαζόμενους τους και τους φόρους, αλλά για αυτούς κάτι βρισκόταν.