Όπως οι περισσότεροι χρήστες του Facebook, έτσι και ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ανεβάζει συχνά - πυκνά φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή με στιγμιότυπα όπου πρωταγωνιστούν ο ίδιος, η γυναίκα του και τα δύο μικρά παιδιά τους.  

 

Το ίδιο έπραξε και χθες το απόγευμα, με την 5χρονη Μάξιμα που έπαιξε για πρώτη φορά - ένα από τα μάλλον αγαπημένα παιχνίδια του μπαμπά της. «Η Μαξ κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι στο Civilization. Περήφανη στιγμή για τον μπαμπά», έγραψε ο 37χρονος στη λεζάντα και, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες συγκέντρωσε περισσότερα από 1,1 εκατομμύρια likes και χιλιάδες share. 

 

 

Ο Ζούκερμπεργκ γνώρισε το έτερο του ήμισυ, την Πρισίλα Τσαν, σε ένα πάρτι μιας αδελφότητας στο πανεπιστήμιο του Harvard όταν ήταν δευτεροετής φοιτητής και ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι το 2003. 

 

Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2012 στην αυλή του σπιτιού του και τον Δεκέμβριο του 2015 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη, την Μάξιμα. Η δεύτερη κόρη ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2017 και την ονόμασαν Όγκουστ. 

 

Δεν είναι όμως μόνο τα ανθρώπινα μέλη της οικογένειας που γίνονται viral στην πλατφόρμα. Μέχρι και ο σκύλος τους, ο Beast (μτφρ «θηρίο»), έχει στον λογαριασμό του πάνω από 2,5 εκατομμύρια ακολούθους.