Το «House of the Dragon» συνεχίζει και για 2η σεζόν

Το «House of the Dragon» ανανεώθηκε και για 2η σεζόν Facebook Twitter
Φωτ.: HBO
0

Το House of the Dragon, το prequel του Game of Thrones, ανανεώθηκε επίσημα για τη 2η σεζόν.

Ο Ryan Condal, ο οποίος συνδημιούργησε το House of the Dragon με τον George R.R. Martin, είπε σε πάνελ του Comic-Con Hall H τον Ιούλιο ότι υπάρχει μία γραμμή στον προϋπολογισμό στήριξης της 2ης σεζόν.

Τα καλά νέα όμως έφτασαν σήμερα αφού το HBO ανέφερε αριθμούς ρεκόρ για το House of the Dragon, το οποίο έκανε πρεμιέρα την Κυριακή και συγκέντρωσε 9,986 εκατομμύρια θεατές σε πλατφόρμες στις ΗΠΑ. Αυτό ένα σηματοδότησε νέο ρεκόρ σε πρεμιέρα σειράς στην ιστορία του HBO.

Από την Παρασκευή, περισσότεροι από 20 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα στις πλατφόρμες On Demand και HBO Max στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το δίκτυο.

Αν και το τελευταίο διάστημα έχουν ακυρωθεί διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, φαίνεται ότι η εταιρεία επιμένει στην επιχείρηση του Game of Thrones και όχι άδικα.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα έχει καταφέρει ολόκληρη η ομάδα του House of the Dragon με την 1η σεζόν», δήλωσε η Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρος προγραμματισμού του HBO.

«Το εκπληκτικό καστ και το συνεργείο μας ανέλαβαν μια τεράστια πρόκληση και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, παραδίδοντας μια σειρά που έχει ήδη καθιερωθεί ως μία τηλεοπτική παραγωγή που πρέπει να δείτε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον George, τον Ryan και τον Miguel που μας οδήγησαν σε αυτό το ταξίδι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσετε να ζωντανεύετε το έπος του Οίκου των Targaryen με την 2η σεζόν».

Με πληροφορίες του EW

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM