Το «House of the Dragon» συνεχίζει και για 2η σεζόν

Το «House of the Dragon» ανανεώθηκε και για 2η σεζόν Facebook Twitter
Φωτ.: HBO
0

Το House of the Dragon, το prequel του Game of Thrones, ανανεώθηκε επίσημα για τη 2η σεζόν.

Ο Ryan Condal, ο οποίος συνδημιούργησε το House of the Dragon με τον George R.R. Martin, είπε σε πάνελ του Comic-Con Hall H τον Ιούλιο ότι υπάρχει μία γραμμή στον προϋπολογισμό στήριξης της 2ης σεζόν.

Τα καλά νέα όμως έφτασαν σήμερα αφού το HBO ανέφερε αριθμούς ρεκόρ για το House of the Dragon, το οποίο έκανε πρεμιέρα την Κυριακή και συγκέντρωσε 9,986 εκατομμύρια θεατές σε πλατφόρμες στις ΗΠΑ. Αυτό ένα σηματοδότησε νέο ρεκόρ σε πρεμιέρα σειράς στην ιστορία του HBO.

Από την Παρασκευή, περισσότεροι από 20 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα στις πλατφόρμες On Demand και HBO Max στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το δίκτυο.

Αν και το τελευταίο διάστημα έχουν ακυρωθεί διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, φαίνεται ότι η εταιρεία επιμένει στην επιχείρηση του Game of Thrones και όχι άδικα.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα έχει καταφέρει ολόκληρη η ομάδα του House of the Dragon με την 1η σεζόν», δήλωσε η Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρος προγραμματισμού του HBO.

«Το εκπληκτικό καστ και το συνεργείο μας ανέλαβαν μια τεράστια πρόκληση και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, παραδίδοντας μια σειρά που έχει ήδη καθιερωθεί ως μία τηλεοπτική παραγωγή που πρέπει να δείτε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον George, τον Ryan και τον Miguel που μας οδήγησαν σε αυτό το ταξίδι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσετε να ζωντανεύετε το έπος του Οίκου των Targaryen με την 2η σεζόν».

Με πληροφορίες του EW

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

TV & Media / YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

Το YouTube διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προτείνει προσωποποιημένα βίντεο στους χρήστες και να παρέχει στους δημιουργούς εργαλεία που τους βοηθούν να κατανοούν τι είναι δημοφιλές στο κοινό τους
LIFO NEWSROOM
Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

TV & Media / Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

Ζωντανά από την Αθήνα μεταδίδει αυτή την ώρα ο διάσημος Αμερικανός YouTuber IShowSpeed, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ένα νέο IRL stream που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix – Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

TV & Media / Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix - Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

Πάνω από 150 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολουθούν anime στην πλατφόρμα – Τριπλασιασμός θεάσεων τα τελευταία πέντε χρόνια, με κορυφαίους τίτλους όπως τα «Sakamoto Days», «Cyberpunk: Edgerunners 2» και «My Melody & Kuromi» να επανέρχονται
LIFO NEWSROOM
James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

TV & Media / James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

«Ναι, είναι πολιτική», τονίζει ο σκηνοθέτης αναλύοντας το όραμά του για τη νέα ταινία Σούπερμαν και συμπληρώνει: «Η βασική ανθρώπινη καλοσύνη είναι μια αξία και είναι κάτι που έχουμε χάσει»
LIFO NEWSROOM