Eurovision 2021 - El Diablo: H δεύτερή πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού για την Κύπρο

Eurovision 2021 - El Diablo: H δεύτερή πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού για την Κύπρο Facebook Twitter
0

Λίγα 24ωρα απομένουν για την διεξαγωγή της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά από έναν χρόνο απουσίας, λόγω των περσινών εμποδίων που έβαλε η πανδημία κορωνοϊού. 

Η Κύπρος εκπροσωπείται φέτος από την Έλενα Τσαγκρινού και το πολυσυζητημένο τραγούδι “El Diablo”. Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε χθες την δεύτερη τεχνική πρόβα της, στη σκηνή του Ahoy Arena, σε σκηνοθεσία Marvin Diettman και χορογραφία της Chali Jennings.

Με ένα φόρεμα διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, η Έλενα Τσαγκρινού τραγούδησε πλαισιωμένη από χορεύτριες σε κόκκινες φόρμες το κομμάτι των Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Η Κύπρος θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη 18 Μαΐου, στην 8η θέση ενώ τα στοιχήματα την θέλουν στην τελική δεκάδα. 

Δείτε το βίντεο:

Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας, με την Στεφανία Λυμπερακάκη στο Last Dance είναι προγραμματισμένη για σήμερα, στις 12:40. Εδώ, μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα της πρώτης πρόβας. 

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ γίνεται ο νέος εφιάλτης του Cape Fear

TV & Media / Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ γίνεται ο νέος εφιάλτης του Cape Fear

Το νέο τρέιλερ του Cape Fear δείχνει τον Χαβιέρ Μπαρδέμ στον ρόλο του Μαξ Κέιντι, του εγκληματία που βγαίνει από τη φυλακή και επιστρέφει για εκδίκηση. Η σειρά του Apple TV, με την Έιμι Άνταμς και τον Πάτρικ Γουίλσον, φέρνει ξανά στο προσκήνιο το κλασικό θρίλερ που σημάδεψαν ο Ρόμπερτ Μίτσαμ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Μάρτιν Σκορσέζε.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show μαζί με τους μεγάλους παρουσιαστές του αμερικανικού late night

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show μαζί με τους μεγάλους παρουσιαστές του αμερικανικού late night

Λίγο πριν από το φινάλε του Late Show στις 21 Μαΐου, ο Στίβεν Κόλμπερτ φέρνει στην ίδια σκηνή τους Τζίμι Φάλον, Τζίμι Κίμελ, Τζον Όλιβερ και Σεθ Μάγερς, ενώ λίγες ημέρες μετά επιστρέφει και ο Ντέιβιντ Λέτερμαν.
THE LIFO TEAM
Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM