«Emily in Paris»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της 3ης σεζόν

«Emily in Paris»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της 3ης σεζόν Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οι φανς του «Emily In Paris» μετρούν αντίστροφα μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου οπότε και θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν της σειράς του Netflix.

Στη νέα σεζόν, όπως φαίνεται στο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η Emily (Λίλι Κόλινς) αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα ζωής καθώς πρέπει να διαλέξει την καριέρα ή τον έρωτα.

Μέχρι να αποφασίσει όμως, η Emily θα συνεχίσει να ζει στο έπακρο τις περιπέτειες, τις ανατροπές και τις εκπλήξεις που της επιφυλάσσει η ζωή στο Παρίσι.

«Όλη μου τη ζωή, ήμουν πρακτικός άνθρωπος» λέει η Emily στο δίλεπτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την 3η σεζόν. «Παίρνω μια απόφαση για την προσωπική μου ζωή και με ''δαγκώνει'' στον πισινό».

«Μιλάς για τη δουλειά ή για τον Gabriel;» ρωτά η φίλη της Mindy (Ashley Park).

«Για το Παρίσι», απαντά όλο νόημα η Emily.

Σε επίπεδο καριέρας η Emily δοκιμάζει την πίστη της στη Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) και τη Madeline (Kate Walsh). «Απλώς πρέπει να ξέρω, είσαι στην ομάδα μου ή όχι», τη ρωτά η Madeline.

Σε επίπεδο έρωτα, από την άλλη η πρωταγωνίστρια ταλαντεύεται μεταξύ Alfie (Lucien Laviscount) και Gabriel (Lucas Bravo). 

«Ίσως η πίεση να μην αξίζει τον κόπο», λέει σε άλλο πλάνο η Emily στον Gabriel.

«Σίγουρα αξίζει τον κόπο. Είναι το όνειρό σου» τη διαβεβαιώνει εκείνος.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Η Αυστρία η μεγάλη νικήτρια – Στην 6η θέση η Ελλάδα με την Klavdia και την «Αστερομάτα»

TV & Media / Eurovision 2025: Η Αυστρία η μεγάλη νικήτρια – Στην 6η θέση η Ελλάδα με την Klavdia και την «Αστερομάτα»

Η εμφάνιση της Klavdia απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού και θετικά σχόλια για τη σκηνική λιτότητα και τη συναισθηματική δύναμη της ερμηνείας της - Στη 2η θέση το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Eurovision 2025: Η Σουηδία σάρωσε στον μεγάλο τελικό – Αποθέωση για τους KAJ και το «Bara Bada Bastu»

TV & Media / Eurovision 2025: Η Σουηδία σάρωσε στον μεγάλο τελικό – Αποθέωση για τους KAJ και το «Bara Bada Bastu»

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα πριν από τον τελικό, οι KAJ διατηρούσαν το προβάδισμα έναντι όλων των αντιπάλων τους, με την Αυστρία και την Ολλανδία να ακολουθούν στη μάχη για την κορυφή
LIFO NEWSROOM