Έλον Μασκ: Οι νέοι χρήστες του Twitter έχουν φτάσει σε ιστορικό υψηλό

Έλον Μασκ: Οι νέοι χρήστες του Twitter έχουν φτάσει σε ιστορικό υψηλό Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Σε ιστορικό υψηλό φαίνεται πως είναι οι νέοι χρήστες του Twitter όπως αποτυπώνεται σε γράφημα από ανάρτηση του ιδιοκτήτη της πλατφόρμας, Έλον Μασκ

Παρά τη μεγάλη έξοδο των διαφημιστών από το Twitter κατά το τελευταίο διάστημα, οι χρήστες φαίνεται πως επιστρέφουν δυναμικά, με τον δισεκατομμυριούχο να δίνει επίσης στην ανάρτησή του μια πρώτη «γεύση» για το σχέδιό του, να μετατρέψει την πλατφόρμα σε «Twitter 2.0 The Everything App».

Στο γράφημα που παρουσιάζει ο Μασκ, φαίνεται οι νέοι χρήστες να είναι σε ιστορικό υψηλό με πάνω από δύο εκατομμύρια νέες εγγραφές κάθε μέρα την τελευταία εβδομάδα (αύξηση 66% από την αντίστοιχη βδομάδα του 2021).

Παράλληλα, ο χρόνος που περνούν οι χρήστες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης βρίσκεται επίσης σε επίπεδα ρεκόρ. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα καταγράφονται περίπου 8 δισεκατομμύρια λεπτά χρήσης τη μέρα (αύξηση 30% από την αντίστοιχη βδομάδα του 2021). 

Την ίδια στιγμή, ο Έλον Μασκ παρουσιάζει μεταξύ άλλων ότι παρατηρείται πτώση στη συχνότητα χρήσης ρητορικής μίσους στην πλατφόρμα.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ