Το «Dark» επιστρέφει στο Netflix - Το αινιγματικό τρέιλερ της τελευταίας σεζόν

Το «Dark» επιστρέφει στο Netflix - Το αινιγματικό τρέιλερ της τελευταίας σεζόν Facebook Twitter
0

Το γερμανικό sci-fi θρίλερ «Dark» επιστρέφει στο Netflix με το αινιγματικό teaser trailer εκτός από μια γεύση για την τρίτη και τελευταία σεζόν, να δίνει επίσης την ημερομηνία επιστροφής της σειράς.

Οι σεζόν 1 και 2 πρόσφεραν στους φανατικούς της σειράς μερικές άκρως αγωνιώδεις στιγμές, με κάποιους να συγκρίνουν την σειρά με το «Stranger Things» και πολλούς να την χαρακτηρίζουν ακόμη πιο σκοτεινή και περίεργη.


Στις 22 Μαΐου, δημοσιεύτηκε στον επίσημος λογαριασμό στο Instagram ένα αινιγματικό μήνυμα που έγραφε, «Το τέλος είναι η αρχή. Dark. Η τελευταία σεζόν. Όλα είναι διαφορετικά, αλλά επίσης ίδια», με τους φανς να αναρωτιούνται για την κυκλοφορία του νέου κύκλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Dark. The final season. Everything is different, yet the same.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DARK (@darknetflix) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Dark. The final season. Everything is different, yet the same.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DARK (@darknetflix) στις


Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, εικάζεται πως η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουνίου. Οι φανς θεωρούν πιθανή την συγκεκριμένη ημερομηνία, βασισμένοι στο μοτίβο που ακολουθήθηκε για την δεύτερη σεζόν, που ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου 2019 και είχε σχέση με την αυτοκτονία του Μάικλ. 

Οι δημιουργοί σχεδίασαν το «Dark» ως μια σειρά τριών σεζόν με τον Baran bo Odar να επιβεβαιώνει πως αυτός είναι ο τελευταίος κύκλος. «Είναι επίσημο. Δουλεύουμε πάνω στην τρίτη σεζόν. Είναι ο τελευταίος κύκλος αυτού του απίστευτου ταξιδιού. Πάντα είχαμε τρεις σεζόν στο μυαλό μας όταν φτιάξαμε το Dark».

Η παραγωγός Jantje Friese έδωσε μια ιδέα τι να περιμένουν οι φανς στο φινάλε. «Η βασική ιδέα της τρίτης σεζόν είναι κάπου είχαμε από όταν ξεκινήσαμε. Επίσης θα υπάρχουν πολλά στοιχεία της πρώτης σεζόν, αν και στη διάρκεια βάλαμε μερικά από την τρίτη στην δεύτερη. Οπότε ουσιαστικά το φινάλε περιέχει όσα περίσσεψαν», ανέφερε.

Δείτε το teaser trailer:

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ