Aντιδράσεις για πολωνικό περιοδικό που ντύνει τη Μέρκελ Χίτλερ

Aντιδράσεις για πολωνικό περιοδικό που ντύνει τη Μέρκελ Χίτλερ Facebook Twitter
1

Περιοδικό της Πολωνίας προκαλεί αντιδράσεις, καθώς στο εξώφυλλο απεικονίζει την Άνκελα Μέρκελ αλλά και άλλους ιθύνοντες της Ε.Ε. ως ναζιστές που συσκέπτονται για να αποφασίσουν την κατοχή της χώρας τους.

Το εξώφυλλο του περιοδικού  Wprost είναι αποτέλεσμα της έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ Βερολίνου και Βαρσοβίας με αφορμή την προσπάθεια της συντηρητικής κυβέρνησης να συγκεντρώσει με διάφορους τρόπους την εξουσία, υποβαθμίζοντας ακόμη και την παρεμβατική ικανότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας.

Στο εξώφυλλο η Μέρκελ εμφανίζεται με ναζιστική στολή και μαζί με τους, Γιούνκερ, Σουλτς, Έτινγκερ και Φερχόφστατ μελετούν  έναν στρατιωτικό χάρτη. Ο τίτλος είναι: "Θέλουν να ξανακατακτήσουν την Πολωνία".

Οι ευρωπαίοι απειλούν με κυρώσεις την συντηρητική κυβέρνηση μετά τις ενέργειες της αυτές που έχουν προκαλέσει και διαδηλώσεις σε πολωνικές πόλεις.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών

TV & Media / Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών σύμφωνα με τους ΝΥΤ

Από τον Esquire μέχρι το Rolling Stone και από το Time ως το New Yorker: εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία, με πρόσωπα-σύμβολα που καθόρισαν την εποχή τους, από τον Μοχάμεντ Άλι και τη Μαντόνα μέχρι τον Τζον Λένον και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
LIFO NEWSROOM
Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

TV & Media / Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

Η φήμη του ήταν ήδη σημαντική πριν μια συνέντευξη με τον διάσημο Ισπανό ποδοσφαιριστή Μαρκ Κουκουρέγια, ο γιος του οποίου είναι επίσης αυτιστικός, τον εκτοξεύσει σε άλλα επίπεδα δημοτικότητας
LIFO NEWSROOM