Αντί να μοιράζει DVD έκανε υποκλοπές

Αντί να μοιράζει DVD έκανε υποκλοπές Facebook Twitter
0

Γιατί έτσι κάνουν οι σωστές κυριακάτικες εφημερίδες. Τα DVD είναι τόσο 2008...

Η News Of The World πουλάει περίπου 3 εκατομμύρια φύλλα κάθε Κυριακή, κυρίως χάρη στα αποκλειστικά κουτσομπολίστικα θέματα που έχει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και την έγκυρη εφημερίδα Guardian όμως, πολλά από τα θέματά της ήταν αποτέλεσμα υποκλοπών και παρακολούθησης.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα, που ανήκει στον όμιλο News Corp του Murdoch, πλήρωνε ανθρώπους ώστε να παρακολουθούν τα τηλέφωνα 2000 - 3000 διασημοτήτων, ανάμεσά τους ο δήμαρχος του Λονδίνου Boris Johnson, η ηθοποιός Gwyneth Paltrow, ο προπονητής της Manchester United Alex Ferguson και ο τραγουδιστής George Michael.

Άλλα γνωστά brands που ανήκουν στον όμιλο του Murdoch είναι το αμερικάνικο κανάλι Fox και η εταιρία παραγωγής 20th Century Fox, οι Times του Λονδίνου, η New York Post και φυσικά το MySpace.

Ο Rupert Murdoch είναι 78 ετών και ο 132ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που ξεπερνάει τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Πολλοί πιστεύουν πως θα τα πάρει μαζί του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

TV & Media / Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

Ο θρύλος της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας ήθελε να περάσει τα χρόνια της συνταξιοδότησής του δωρίζοντας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα 9 δισ. δολάρια του και ταξιδεύοντας με το γιοτ του. Αντί γι’ αυτό, βρίσκεται, στα 82 του, παγιδευμένος σε μια εκρηκτική μάχη με έναν πρώην σύντροφο που είναι μισό αιώνα νεότερός του.
LIFO NEWSROOM
Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

TV & Media / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

Η εμφάνισή της στο podcast του συντρόφου της ήταν έκπληξη για τους φαν της, όμως πέρα από το νέο της άλμπουμ και τη μουσική της, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε - για πρώτη φορά - και για τη σχέση της
LIFO NEWSROOM