4 χρόνια φυλακή στον Κουρή και ελεύθερος

4 χρόνια φυλακή στον Κουρή και ελεύθερος Facebook Twitter
4

Σε φυλάκιση 4 ετών με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 11 χιλιάδων ευρώ καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ο Ανδρέας Κουρής για τη μη καταβολή προς το ΙΚΑ, ασφαλιστικών εισφορών ύψους 9,1 εκατομμυρίων ευρώ.  

Ο κ. Κουρής στην απολογία του είπε ότι δεν έχει ποινική ευθύνη για τις οφειλές του σταθμού, αφού δεν ήταν εκτελεστικό μέλος της διοίκησης, αλλά αντιπρόεδρος. Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την καταδίκη του λέγοντας ότι δε νοείται αντιπρόεδρος εταιρίας χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες.    Ο Κουρής συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης για τα χρέη του ALTER προς το ΙΚΑ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM