Κορωνοϊός: Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο πλατό - Τι είπε για το θετικό τεστ και την καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορωνοϊός: Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο πλατό - Τι είπε για το θετικό τεστ και την καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο πλατό του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 μετά την υποχρεωτική καραντίνα εβδομάδων στην οποία είχε τεθεί, αφού είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό. 

Στις 14 Μαρτίου η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει δημοσίως στο Instagram πως είχε διαγνωστεί με τον SARS-CoV-2 αλλά παρέμενε ασυμπτωματική. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες παρέμεινε σε κατ' οίκον περιορισμό όπως προβλέπουν οι οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και οι γιατροί της έδωσαν το «πράσινο φως» να επιστρέψει στην δουλειά της, καθώς είναι καλά στην υγεία της και είναι δεν αποτελεί πλέον φορέα του κορωνοϊού.

Στο πλατό την περίμεναν λιγότεροι συνεργάτες από ότι συνήθως, καθώς πολλοί από τους δημοσιογράφους της εκπομπής επίσης μένουν σπίτι, για λόγους ασφαλείας, και στα στούντιο πηγαίνουν εκ περιτροπής ώστε να τηρείται η απαραίτητη κοινωνική απόσταση και στο πάνελ. 

«Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές μέρες γιατί αυτό ήταν το σωστό, γιατί αυτές ήταν οι οδηγίες, γιατί έτσι έπρεπε [...]μετά από 14 ημέρες», είπε χθες το πρωί η Φαίη Σκορδά. «Μου είπαν ότι μπορώ, από την στιγμή που βγήκε το τεστ [...] να επανέλθω στη καθημερινότητα μου και από τη στιγμή που τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα είναι στον αέρα [...]  είμαστε κι εμείς εδώ στο πόστο μας μέχρι να υπάρχει βεβαίως κάτι νεότερο. Θα προσπαθήσουμε μέσα σε αυτή την καθημερινότητα την τελείως διαφορετική, τελείως πρωτόγνωρη να προσαρμόσουμε και την εκπομπή με πολλά χρηστικά θέματα».

«Στο Instagram δε έχω πει πολλά, ούτε έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες - βλέπω έτσι πολλά αγαπημένα πρόσωπα που το κάνουν, τραγουδιστές και ηθοποιούς - γιατί το θεωρούσα πολύ μικροπρεπές να κάθομαι να απαντώ ενώ όλη αυτή η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή».

 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM