ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Αντώνης Κανάκης οδηγεί τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια για το «Ράδιο Αρβύλα»

Ο Αντώνης Κανάκης οδηγεί τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια για το «Ράδιο Αρβύλα» Facebook Twitter
2

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του σκοπεύει να οδηγήσει τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια, σύμφωνα με την πληρεξούσια δικηγόρο του παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR. 

Χθες, οι συντελεστές των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» ανακοίνωσαν με μια ανάρτηση στο Facebook πως η συνεργασία τους με το κανάλι του Φαλήρου διακόπηκε. Η ομάδα του Αντώνη Κανάκη εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για τους χειρισμούς του ΣΚΑΪ: «Τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση. Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ».

Και ενώ πηγές του καναλιού αναφέρουν πως ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να δώσει συνέχεια στα δικαστήρια, η πληρεξούσια δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης της θα ακολουθήσει την οδό της δικαιοσύνης: «Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι αναληθή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το κανάλι OPEN BEYOND, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, έχει επανέλθει με καινούργια πρόταση στους «Ράδιο Αρβύλα» διεκδικώντας μια συνεργασία, όπως είχε κάνει και πέρυσι που τελικά η ομάδα είχε κλείσει με τον ΣΚΑΪ. Παρά της τελευταίες εξελίξεις, οι συντελεστές της εκπομπής συνεχίζουν να εργάζονται για την παραγωγή νέων επεισοδίων. 

 
TV & Media
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια