Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη Facebook Twitter
1

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο ΣΚΑΪ γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη. 

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων υπέγραψε νέο, διετές συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου, στο οποίο εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια. 

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

 

«Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

«Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, ο σταθμός δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας της».

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Simpsons»: Πέθανε η Μαρτζ Σίμπσον; – Το επεισόδιο-έκπληξη του φινάλε αφήνει ανοικτά ερωτήματα

TV & Media / «The Simpsons»: Πέθανε η Μαρτζ Σίμπσον; – Το επεισόδιο-έκπληξη του φινάλε αφήνει ανοικτά ερωτήματα

Στο φινάλε της 36ης σεζόν της μακροβιότερης σειράς κινουμένων σχεδίων, οι δημιουργοί αποχαιρετούν –ή μήπως όχι;– τη Μαρτζ, σε ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και συγκίνηση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εξαιρετικα νέα!!! Διάβαζα τις προάλλες ότι στην τριτοκοσμική Γαλλία ο σύντροφος της παρουσιάστιας ειδήσεων Λέα Σαλαμέ πολιτεύτηκε, οπότε αυτή αυτόματα αποσύρθηκε για ένα χρόνο "για να αποφύγει κάθε υποψια σύγκρουσης συμφέροντος".