Ο Ράμι Μάλεκ θα είναι ο επόμενος «κακός» του James Bond

Ο Ράμι Μάλεκ θα είναι ο επόμενος «κακός» του James Bond Facebook Twitter
1

Ο Ράμι Μάλεκ θα υποδυθεί την επόμενη κινηματογραφική «νέμεση» του μυθιστορηματικού Βρετανού πράκτορα James Bond, στο 25ο φιλμ της δημοφιλούς σειράς ταινιών. 

Μετά από μήνες φημολογίας και σχετικών πληροφοριών, η συμμετοχή του Μάλεκ ως «κακού» απέναντι στον "007" Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαιώθηκε, κατά τη σημερινή παρουσίαση του καστ της ταινίας. 

Η επίσημη παρουσίαση έγινε στο σπίτι του εμβληματικού συγγραφέα Ίαν Φλέμινγκ, στη Τζαμάικα. Πριν αρχίσει να γράφει τα βιβλία με ήρωα τον James Bond, ο ίδιος είχε υπηρετήσει στην υπηρεσία αντικατασκοπείας του βρετανικού πολεμικού ναυτικού. Από το 1952 έως το 1964 που πέθανε, ο Φλέμινγκ πρόλαβε να γράψει 11 βιβλία και δύο συλλογές με μικρές ιστορίες του Τζέιμς Μποντ. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Αμερικανός ηθοποιός, δεν παρέστη στην παρουσίαση στη Τζαμάικα, εκεί όπου γράφτηκαν τα περισσότερα από τα βιβλία, αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα στους φαν των ταινιών, μέσα από ένα βίντεο που είχε προετοιμάσει για την περίσταση. 

«Είμαι "κολλημένος" εδώ στη Νέα Υόρκη αλλά ανυπομονώ να συναντήσω το υπόλοιπο καστ και τους συντελεστές της ταινίας πολύ σύντομα», είπε ο 38χρονος Μάλεκ. «Θα φροντίσω ώστε ο Bond να μην έχει μια εύκολη δουλειά στην 25η του ταινία. Ανυπομονώ να σας δω όλους».

Στην ταινία θα εμφανιστούν επίσης οι Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Jeffrey Wright και Léa Seydoux. Το όνομα του φιλμ δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν και η ανακοίνωση του θα γίνει αργότερα. 

Στη σκηνοθεσία, ο Cary Fukunaga θα πάρει τη σκυτάλη από τον Danny Boyle, με το σενάριο της ταινίας να έχει αλλάξει αρκετές φορές, σε πολλά σημεία, τους τελευταίους μήνες. 

Η παραγωγός Barbara Broccoli αποκάλυψε πως η ταινία ξεκινά με τον Bond εκτός υπηρεσίας: «Ο Μποντ διασκεδάζει στην Τζαμάικα, ελεύθερος καθηκόντων. Ξεκινά το ταξίδι του από εδώ. Χτίσαμε ένα εκπληκτικό σπίτι για αυτόν», είπε, καταλήγοντας το σενάριο, επιφυλάσσει μία πολύ ιδιαίτερη περιπέτεια στον πράκτορα με άδεια να σκοτώνει. 

Με πληροφορίες από Independent

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια