Ζωγράφου:Αιματηρή συμπλοκή μαθητών – Μαχαιρώθηκε 15χρονος

Ζωγράφου:Αιματηρή συμπλοκή μαθητών – Μαχαιρώθηκε 15χρονος Facebook Twitter
0

Ένας 15χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι μετά από συμπλοκή μαθητών από διαφορετικά σχολεία στην περιοχή του Ζωγράφου. 

Το περιστατικό μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΝΤ1 και ΕΡΤ και κατά τις πληροφορίες σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο ομάδες μαθητών οι οποίες προέρχονταν από διαφορετικά σχολεία - της Καισαριανής και του Ζωγράφου- είχαν δώσει «ραντεβού» για να λύσουν διαφορές το οποίο οδήγησε σε συμπλοκή και ένας 15χρονος τραυματίστηκε στον μηρό από μαχαίρι. Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία. Ο έφηβος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματά, όπου νοσηλεύεται χωρίς να δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις ενώ το επεισόδιο θεωρείται ως περιστατικό ενδοσχολικής βίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM