Υπόθεση σωματεμπορίας 19χρονης: Προφυλακιστεοι οι δύο κατηγορούμενοι

Υπόθεση σωματεμπορίας 19χρονης: Προφυλακιστεοι οι δύο κατηγορούμενοι Facebook Twitter
0

Στην φυλακή οδηγούνται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της, μετά την απολογία τους στην 16η Τακτική Ανακρίτρια.

Οι δύο κατηγορούμενοι που φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη της δικαστικής λειτουργού και του Εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι.

Ο μεν πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί παράνομης κράτησης της σε σπίτι στην Ηλιούπολη και βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της LiFO, η νέα γυναίκα που έπεσε θύμα σωματεμπορίας κατέθεσε στους αξιωματικούς Εσωτερικών Υποθέσεων πως ο αστυνομικός ήταν βίαιος, και όσο διάστημα ήταν κλεισμένη στο σπίτι την απειλούσε με όπλο. «Θα σας πω και ονόματα για αλλά πρόσωπα. Το διάστημα που ήμουν κλεισμένη στο σπίτι με απειλούσε με όπλο (...) Μου φερόταν αρκετά βίαια και επιδίωξε να με αποκλείσει από τους φίλους μου και από όλο το περιβάλλον μου. Ακόμη και την ημέρα που βρήκα βοήθεια με κυνηγούσε», φέρεται να κατέθεσε η 19χρονη, υποδεικνύοντας και την ιστοσελίδα στην οποία ο αστυνομικός της είχε φτιάξει «προφίλ» προκειμένου να προσελκύει πελάτες. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ