Υπόθεση ψευτογιατρού: Παρότρυνε τα θύματα να σταματήσουν την αγωγή για να λειτουργήσει η θεραπεία του

Υπόθεση ψευτογιατρού: Παρότρυνε τα θύματα να σταματήσουν την αγωγή για να λειτουργήσει η θεραπεία του Facebook Twitter
0

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του ψευτογιατρού ο οποίος εξαπατούσε ασθενείς με σοβαρά νοσήματα για να αποκομίσει οικονομικό όφελος.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega μετέφερε πληροφορίες από τις έως τώρα καταθέσεις για την υπόθεση του 66χρονου, ο οποίος προσποιούνταν τον νευρολόγο και εξαπατούσε ασθενείς με ανίατες ασθένειες, υποσχόμενος την πλήρη ίασή τους.

Τέσσερα πρόσωπα φαίνεται πως έχουν ήδη καταθέσει ότι ο συλληφθείς τούς προέτρεψε να σταματήσουν τη μέχρι τότε θεραπεία τους, προκειμένου, όπως τους έλεγε, να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα βλαστοκύτταρα και τα πεπτίδια που τους χορηγούσε.

Μάλιστα, μία γυναίκα που συνόδευσε το παιδί της στη Γερμανία για να υποβληθεί, όπως είχε υποσχεθεί ο δράστης, σε εξετάσεις κατήγγειλε πως επιχείρησε να πουλήσει τη θεραπεία και στην ίδια μετά από διάγνωση σε χρόνο ρεκόρ.

Ειδικότερα, η γυναίκα του είπε πως είχε ξεχάσει κάτι για τη θεραπεία του και τότε ο 66χρονος και ο Γερμανός συνεργός του, την έπεισαν ότι πάσχει από άνοια και θα πρέπει να ξεκινήσει και η ίδια τον κύκλο των θεραπειών με βλαστοκύτταρα.

Εάν τύχαινε κάποιο από τα θύματα να αντιληφθεί ότι έπεσε θύμα απάτης, τότε ο ψευτογιατρός έλεγε πως δεν έχουν καμία απόδειξη για τα λεφτά που του έδωσαν.

Το ίδιο μέσο μετέφερε και μία φράση από το ημερολόγιο του 66χρονου, ο οποίος φέρεται να παραδεχόταν πως «κορόιδευε» έναν πελάτη.

«Κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω τον Μάιο του 2015 γιατί περίμενε μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 για να δει ότι κάτι πάει στραβά» έγραφε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ