Υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου: Φωτογραφίες με τον μαθητή «προδίδουν» τη φιλόλογο

Υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου: Φωτογραφίες με τον μαθητή «προδίδουν» τη φιλόλογο Facebook Twitter
0

Η καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή, στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού φωτογραφίες του μαζί με την καθηγήτρια. Η φιλόλογος έκανε στον μαθητή της Β' Γυμνασίου ιδιαίτερα από τις αρχές του 2020 και φέρεται ότι γρήγορα άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά.

Η καθηγήτρια φέρεται να προχώρησε σε «ολοκληρωμένες πράξεις» με τον μαθητή, σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που επικαλείται το Mega, ενώ φέρεται να σχεδίαζε ταξίδι στο εξωτερικό με τον μαθητή. Δεν δίστασε να αποτυπώνει σε φωτογραφίες τις «ιδιαίτερες» στιγμές μέσα στο αυτοκίνητό της, σε ξενοδοχεία, ακόμη και στο σπίτι του μαθητή, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Αυτό το υλικό εντόπισε η μητέρα πριν από δύο εβδομάδες και κατήγγειλε τη φιλόλογο στην αστυνομία.

Η 35χρονη φιλόλογος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Ένταλμα σύλληψης δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ενώ ο 13χρονος έχει μιλήσει σε παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ